Copa America: Φουλ για την πρωτιά η Κολομβία

Copa America: Φουλ για την πρωτιά η Κολομβία Να νικήσει την Βολιβία και να εξασφαλίσει κόντρα σε κάθε προγνωστικό την....
πρώτη θέση στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης φιλοδοξεί η Κολομβία που αντιμετωπίζει στην πόλη Σάντα Φε την Βολιβία η οποία χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Κολομβία: Εντυπωσιάζει η ομάδα του Μπολίγιο Γκόμες που ήδη έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Ιδιαίτερα η εμφάνιση απέναντι στην οικοδέσποινα Αργεντινή την προηγούμενη αγωνιστική ήταν εξαιρετική και αν οι παίκτες της είχαν δείξει μεγαλύτερη προσοχή στην τελική προσπάθεια τότε η πρωτιά στον όμιλο θα ήταν στο τσεπάκι της. Λογικό είναι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν νέα προβλήματα στο στρατόπεδο των τυπικά γηπεδούχων να μην προχωρήσει σ’ αλλαγές ο τεχνικός τους.


Βολιβία: Μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα απέναντι στην Αργεντινή οι Βολιβιανοί προσγειώθηκαν ανώμαλα κόντρα στους μικρούς της Κόστα Ρίκα που κέρδισαν δίκαια 2-0. Για τον Γκουστάβο Κιντέρος υπάρχουν μετά το ματς αυτό τα επιπλέον προβλήματα των απουσιών λόγω τιμωρίας των Ριβέρο και Φλόρες που αντίκρισαν κόκκινη κάρτα ενώ αλλαγές αναμένεται να κάνει και στην άμυνα η οποία ιδιαίτερα στο κέντρο της αντιμετώπιζε πολύ εμφανή προβλήματα κόντρα στους Κεντροαμερικανούς.

Tips

• Είναι η 12η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη διοργάνωση με τις δύο ομάδες να έχουν από 3 νίκες και τα υπόλοιπα 5 ματς να έχουν τελειώσει ισοπαλία. Οι πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους σ’ όλα τα μέτωπα ήταν under.
Bet-at-home.com – Κάνε εγγραφή και πάρε μέχρι 100€ bonus. Η ζωή είναι παιχνίδι.
Πρόταση : H Κολομβία είναι ανώτερη και λογικά , εύκολα ή δύσκολα θα το αποδείξει απόψε. Η απόδοση του άσου είναι 1,59 στην 10bet.