Το μεγάλο στοίχημα αφορά τη συνάντηση των Πανεπιστημίων με τις Πλατείες!

Γράφει ο Μαγια


Γιατί να μην αποτυπώνει την πραγματική δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας η δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH για το ΒΗΜΑ; Αμφιβάλλετε ότι, αποτελούν μειοψηφία στο εκλογικό σώμα;
ΠΑΣΟΚ (16,5%) και ΝΔ (17,8 %) συγκεντρώνουν μαζί 34,3%!...  Ακολουθούν, ΚΚΕ 7,5 %, ΛΑΟΣ 5,7%, ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2 %, ΔΗΜΑΡ 3,1%, ΔΗΣΥ 2,8 %, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1 % και η αδιευκρίνιστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%!

Υπέρ των αποδοκιμασιών σε βάρος βουλευτών τάσσεται σχεδόν ένας στους δύο Έλληνες, ενώ οι πολίτες δεν πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τα επεισόδια.

Το 67,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ...... των πρόωρων εκλογών αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους της ως το Σεπτέμβριο και το 68,3% χαρακτηρίζει ως αρνητική εξέλιξη για την κατάσταση της οικονομίας την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Πάντως, από το Σεπτέμβριο, όταν θα έχουν αδειάσει οι παραλίες και ο Μεσοπρόθεσμος τρομοκράτης θα πυρπολεί τα εναπομείναντα εισοδήματά μας, οι δημοσκοπήσεις ελάχιστους θα ενδιαφέρουν.

Το μεγάλο στοίχημα αφορά πλέον τη συνάντηση των Πανεπιστημίων με τις Πλατείες, τη πολιτικοποίηση του αυθόρμητου με έλλογα δημοκρατικά αιτήματα και οράματα κοινωνικής προοπτικής.