Μέχρι κι ο πρωθυπουργός παραδέχεται πως η κυβέρνησή του είναι παιδική χαρά!...

Γράφει ο Καφενόβιος

Η κυβερνητική νομενκλατούρα ζει τον μύθο της. Η χώρα χρεοκοπεί και αυτή συνεχίζει να λειτουργεί με τον δικό της αμέριμνο τρόπο. Μακριά από τον πόνο και τα βογκητά της κοινωνίας.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται ως θίασος κολλητών, που απολαμβάνοντας τα προνόμιά τους, συμπεριφέρονται σα να μην αντιλαμβάνονται, σα να μην έχουν επαφή με την εφιαλτική πραγματικότητα.
Τυχαία νομίζετε ότι, ο εσμός που διαφεντεύει τη χώρα προκαλεί την αγανάκτηση και οργή των πολιτών;
Μέχρι κι ο πρωθυπουργός παραδέχεται, πως σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο η κυβέρνησή του είναι παιδική χαρά… Διαφορετικά δεν....... θα απηύθυνε νουθεσίες στα …σχολιαρόπαιδα του υπουργικού συμβουλίου για «σεμνή και ταπεινή» παρουσία στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:  «Είναι χρήσιμο, η φυσική παρουσία να περιοριστεί στα αυστηρώς απαραίτητα, με βάση τις αρμοδιότητες ή τις επιτόπου ανάγκες, κατά τις ημέρες της παρουσίας μας εκεί. Και αυτό αφορά και στους υφυπουργούς, τους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς και τους συνεργάτες»…

Εξοργίζει η θρασύτητα και αλαζονεία της συντροφιάς των ολίγιστων και σκιτζήδων ή βαλτών, που δεν σέβονται την κοινωνία που ματώνει!

Ή παραφράζοντας τον Δ. Σαββόπουλο, αυτοί τρώνε και πίνουν και εμάς μας τρώει η αρκούδα!...

Ως πότε όμως;