Kρίση χρέους.Τι είναι αυτό τρώγεται??

Όλοι ειδικοί και μη μιλάνε για την κρίση χρέους της Ελλάδας,και ακούμε πολλές αναλύσεις επί αναλύσεων και το ρεζουμέ είναι ότι ο λαός θα πληρώσει γι`αυτά που φάγαν αρκετοί γι`αυτά που σπατάλησαν αρκετοί και γι`αυτά που δεν πλήρωσαν αρκετοί.Βάζουν φόρους πάνω στους φόρους κεφαλικούς ποδαρικούς  και μας ζητάνε να πληρώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας.Αλλά τελικά λεφτά υπάρχουν σωστά Jefry??

Η ανεργία καλπάζει αλλά αρκετοί δημοσιογράφοι και δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν σε 2-3-4 δουλειές  και φυσικά παντελονιάζουν 2-3-4 μισθούς που μόνο αυτοί ξέρουν τι είναι.......

μαύρα και τι όχι,αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να μπούν καινούργιοι στο επάγγελμα ώστε να πέσει λίγο η ανεργία.Οι βουλευτές από την άλλη δεν λένε να κόψουν ούτε το ελάχιστο από τα κεκτημένα των »αγώνων» τους που δίνουν τόσα χρόνια είτε είναι δεξιοί είτε αριστεροί.Εκεί είναι όλοι μαζί δεν τους χωρίζει τίποτα.Μία χώρα σαν την δική μας έχει 300 βουλευτές που ζήτημα αν σε κάθε συνεδρίαση πάνε 30-40 από αυτούς,αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα λεφτά υπάρχουν σωστά Γιώργο??

Από την άλλη μεριά είναι η κοινωνία με τα όποια προβλήματα της προσπαθεί να λύσει ένα βασικό,την επιβίωση.Ξέρετε δεν γεννήθηκαν όλοι από πλούσια κάκαλα και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που είτε οι ίδιοι είτε άλλοι δημιούργησαν,προβλήματα με δάνεια που οι τράπεζες δίναν λές και ήταν νεράκι και τώρα φυσικά έχουν κοπεί τα πάντα  γιατί υπάρχει κρίση χρέους αλλά λεφτά υπάρχουν σωστά??

Μια παροιμία λέει πως σε καταραμένο τόπο βρέχει Μάιο μήνα,τη διάβασα σε πολλές ιστοσελίδες αυτό τον καιρό αλλά δεν την πιστεύω.Ο τόπος μας είναι ευλογημένος αλλά δυστυχώς κάνουμε ότι μπορούμε για να αποδείξουμε πως η παροιμία είναι αληθινή.Μια χώρα 11 εκατομμυρίων ανθρώπων με τέτοιο φυσικό πλούτο είτε πάνω στην γή είτε στο υπέδαφος έπρεπε να είναι Μονακό αλλά είτε από την συμμορία των βουλευτών από το 1974 και μετά, είτε από εμάς τους ίδιους πολίτες αυτή της χώρας προσπαθούμε να καταστρέψουμε ότι καλό υπάρχει σε αυτό τον τόπο.

Τώρα που ελπίζουμε να ανέβει ο τουρισμός λόγω των συγκυριών σε διάφορες χώρες της αφρικής και της μέσης ανατολής θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν να είναι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί για να έρθει περισσότερος τουρισμός του χρόνου,είμαι σίγουρος ότι οι τιμές θα φτάσουν στα ύψη και η εξυπηρέτηση θα είναι άθλια.Δυστυχώς φίλοι μου αυτοί είμαστε καιροσκόποι,γιατί δεν κοιτάμε και το αύριο αλλά να τα αρπάξουμε τώρα και βλέπουμε πάλι,θα ξαναφωνάξουμε ότι φταίει το κράτος αλλά όχι εμείς.

Ας με συγχωρέσουν όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό αλλά η αλήθεια αυτή είναι,κοιτάτε να τα αρπάξετε από τους Έλληνες και σε πολλές περιπτώσεις ξεβρακώνεστε στους ξένους,που απλώς θα φάνε μια σαλάτα και θα πάνε για μπάνιο,ενώ ο Έλληνας θα φάει και θα πιεί για 10 τέτοιους. Όταν το καταλάβετε τότε θα ανέβει πραγματικά ο τουρισμός μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

-- alldaynews4you