Σε νέα εποχή!

Σε νέα εποχή!Η επίτευξη συμφωνίας για την αλλαγή σκυτάλης στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών. Η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, παρουσία του Ζήση Βρύζα, με τον Βασίλη Φλωρίδη στο σπίτι του Γιώργου Σαπχαζίδη στην Κατερίνη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και το αν θα υπάρξει γάμος θα κριθεί από τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που αρχίζει σήμερα.
Αν το άνοιγμα δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 5,1 εκατ. ευρώ που είχε αρχικά εκτιμηθεί, οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε συμφωνία και η πλευρά του Βασίλη Φλωρίδη θα συμμετέχει με 7 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο. Σκοπός των δύο πλευρών είναι η διαδικασία του ελέγχου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να διευκολυνθεί ο σχεδιασμός της ομάδας, μιας και με νέα ιδιοκτησία ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι υποχρεωμένος να προβεί σε πωλήσεις παικτών και παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί με παίκτες από υψηλότερο…

ράφι. Για το λόγο αυτό και μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία, δεν αναμένονται κινήσεις στα μεταγραφικά.

Σε ό,τι αφορά στη στελέχωση της νέας διοίκησης, αν φυσικά ο Βασίλης Φλωρίδης γίνει μεγαλομέτοχος, προκρίνεται η λύση διοίκησης πρωτοδικείου, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στην Πολιτεία για μία ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών. Ο Βασίλης Φλωρίδης δεν θα είναι απλός χρηματοδότης, αλλά θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου, με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα (ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του συνεργάτη του Φερνάντο Σάντος κι επιστρέφει) σε ρόλο αντιπροέδρων να «τρέχουν» όλα τα ζητήματα της ομάδας. Στο ΔΣ αναμένεται να πάρουν θέση και οι Δημήτρης και Γιώργος Σαπχαζίδης.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του ραντεβού στην Κατερίνη από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασίλη Φλωρίδη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως προχωρά για την αγορά του πακέτου μετοχών.