Έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα

Έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην διαιτητή Γιώργου ΔαλούκαΆγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα και μάλιστα επιχείρησαν να βάλουν φωτιά και στο σπίτι του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Δαλούκας φιλοξενεί αυτές τις μέρες τον Κύρο Βασσάρα
Το συμβάν που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου επιβεβαιώνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, αναφέροντας εμπρησμό στο τζιπ μεγάλου κυβισμού μάρκας Porsche και τύπου Cayenne του Γιώργου Δαλούκα, στην περιοχή ΚΑΤΩ ΛΕΧΩΝΙΑ και ώρα 3.05 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις και την ενημέρωση της πυροσβεστικής, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του πολυτελούς τζιπ και έκλεψαν ένα λάπτοπ και μικροαντικείμενα. Οταν τελείωσαν την... δουλειά τους έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο πετώντας στο εσωτερικό του ένα στουπί με βενζίνη...

Σύμφωνα με το blog voliotaki.blogspot.com, o κ.Δαλούκας αυτές τις μέρες φιλοξενεί στο σπίτι του τον πρώην διεθνή διαιτητή Κύρο Βασσάρα, ενώ προσπάθησαν να βάλουν φωτιά και στο σπίτι του.

Προανάκριση διενεργείται από το προανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου. Οι αρχές θεωρούν πως το συμβάν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο μιας και ο Δαλούκας έχει τονίσει πως δεχόταν συνεχώς απειλές.

πηγή: Gazzetta.gr