Τα …κατάφεραν. Υποδούλωσαν τη χώρα στη διεθνή των τοκογλύφων!!!

Γράφει ο Καφενόβιος

Ελληνες, η πατρίδα μας εισέρχεται σε καθεστώς πλήρους διεθνούς οικονομικού ελέγχου. Η κυβέρνηση παραδίδει τα κλειδιά της χώρας στους Τροικανούς. Ο Παπανδρέου, εγκατέστησε στη χώρα μας μια ξένη δικτατορία και μας ζητά να την υπακούουμε το ίδιο όπως ο ίδιος. Γροθιά στο στομάχι κάθε Ελληνα, που διατηρεί ακόμη υποτυπώδη ίχνη εθνικής αξιοπρέπειας.
Η ομάδα των «κηπουρών» και των λοιπών προθύμων εκπλήρωσε επιτυχώς την αποστολή της. Επί 20 μήνες φρόντισε με τη παροιμιώδη ανικανότητά της και την σκανδαλώδη απραξία της να καταρρεύσει ό,τι είχε μείνει όρθιο από τον τυφώνα του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος, ώστε η Κατοχή να προκύψει ως αναγκαίο κακό.
Μοιραίοι και άβουλοι, αντί να καθαρίσουν την κόπρον του Αυγείου, να αναζητήσουν τους ληστές με τα......
λευκά κολάρα για να φέρουν πίσω τα κλεμμένα και να επανιδρύσουν με αρχές και αυστηρούς κανόνες το κράτος, προτίμησαν να υποδουλωθεί η χώρα στη διεθνή των τοκογλύφων.
Ωστόσο, τίποτα δεν δείχνει ότι ο αργός θάνατος της σημερινής πολιτικής τάξης θα είναι ανώδυνος.  
Αν το εφιαλτικό φάσμα πείνας εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και ο διεθνής εξευτελισμός της αξιοπρέπειας των Ελλήνων λειτουργήσουν σαν καταλύτης κοινωνικής αφύπνισης, τότε η σημερινή κυβέρνηση θα εγκαταλείψει νύχτα τη χώρα.
Οι πολίτες, που γεμίζουν τις πλατείες έχουν τη δύναμη να γκρεμίσουν το κουρασμένο, διεφθαρμένο, ραγιάδικο ελληνικό κατεστημένο!