Σήμερα ο ανασχηματισμός, αναβάλλεται το ταξίδι του Γιώργου στις Βρυξέλλες

Σήμερα (;) ο ανασχηματισμός, αναβάλλεται το ταξίδι του Γιώργου στις ΒρυξέλλεςΜετά την επιστολή παραίτησης του βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη υπήρχαν σκέψεις για αναβολή του ανασχηματισμού για 24 ώρες. 
Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο ανασχηματισμός θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.
Ωστόσο, το προγραμματισμένο για αύριο ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, προσπαθεί να αναβάλει για την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός...

Οι πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα το θέμα του ανασχηματισμού, της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης και η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης, θέματα με τα οποία ασχολείται ο κ. Παπανδρέου, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, αυτές τις ώρες, επιβάλουν την αναβολή της επίσκεψης.  και ο Γ. Παπανδρέου μεταβαίνει αύριο Παρασκευή στις Βρυξέλλες για διαβουλεύσεις με το Ζοζέ Μπαρόζο. 

Παράλληλα, υπάρχουν φήμες ότι ο πρωθυπουργός εισπράττει αρνήσεις τεχνοκρατών για συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση.

Ταυτοχρόνως, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διατυπώνουν την απορία «τι νόημα έχει ο ανασχηματισμός αφού επί της ουσίας ακυρώνεται από τις εσωκομματικές εξελίξεις». Και με τον τρόπο αυτό παραπέμπονται στις δύο παραιτήσεις αλλά και το αίτημα της Βάσως Παπανδρέου για σύγκληση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ με ανοικτή ατζέντα,ακόμα και με θέμα ηγεσίας.



Newpost.gr