Στην πλατεία Συντάγματος, εστιάζεται η δυναμική της λαϊκής αντίδρασης για την εν ψυχρώ εκτέλεση της κοινωνίας!

Γράφει ο Καφενόβιος


Ιδια ρότα. Σκληρότερα μέτρα. Εκτέλεση εν ψυχρώ...
Σε μια χώρα που τα στοιχεία της εφορίας αναδεικνύουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ως τους πλουσιότερους Ελληνες, ο υπουργός Οικονομικών εμφανίζει τους ανθρώπους αυτούς ικανούς να υποστούν νέες αφαιμάξεις. Αφήνοντας τον πλούτο ανέγγιχτο και τους κατόχους του να στήνουν ακόμη ένα πάρτι...
Αντί για μέτρα ανάπτυξης ώστε να τονωθεί η οικονομία και η απασχόληση, η κυβέρνηση προχωράει σε πρωτοφανή λεηλασία των εισοδημάτων των ασθενέστερων και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων μέσω μιας απίστευτης φορολογικής υστερίας που στραγγαλίζει τα πάντα.
Όταν λένε ότι, θα μειώσουν το αφορολόγητο όριο στα 8000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, στην πραγματικότητα λένε, πως από έναν εργαζόμενο με μηνιάτικο 571 ευρώ, θα του ζητούν να πληρώνει φόρο …εισοδήματος!
Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, που .........
παίρνουν καθαρά στο χέρι 700 ή 800 ή 900 το πολύ ευρώ τον μήνα και προσπαθούν με αυτό τον μισθό ή τη σύνταξη πείνας να τα φέρουν βόλτα είναι για την κυβέρνηση οι υπεύθυνοι της απειλούμενης χρεοκοπίας της χώρας!

Η μεγάλη μάχη αρχίζει τώρα!

Στην πλατεία Συντάγματος, εστιάζεται η δυναμική της λαϊκής αντίδρασης. Πούλμαν, αυτοκίνητα και κάθε άλλο διαθέσιμο μεταφορικό μέσο επιστρατεύονται για να μεταφέρουν κόσμο από μεγάλες πόλεις όλης της χώρας στη μαζική συγκέντρωση και περικύκλωση της Βουλής κατά το διήμερο, που προγραμματίζεται να ψηφιστεί ο  Μεσοπρόθεσμος εφιάλτης, δηλαδή αύριο και μεθαύριο.