Ο Παντελής, οι "κακοποιοί" και η κοινή λογική



Το παραμύθι μας συνεχίζεται. Ξεκίνησε κάπως έτσι "εδώ"
Το παλικάρι  μας ο Παντελής ανέβηκε σήμερα  λάβρος στο Βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και έδωσε την δική του διάσταση στα όσα έκαναν το γύρω της Blogόσφαιρας,
Ο κυρ Παντελής μας  έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις, από «τραμπούκους», «κακοποιούς» και «εγκληματίες» που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντά τους.

Παράλληλα επεσήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και, κάλεσε όσους υποστηρίζουν ότι έχει αλλάξει άποψη, να .......
διαβάσουν με προσοχή το άρθρο του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο δεν εννοώ αναδιάρθρωση, ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση».

Παλικάρι μας δεν ξεκίνησες καλά. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου.Οι καρέκλες πάντα να ξέρεις έχουν και σκοτούρες και κόστος. Και όταν αποφασίζεις να κάτσεις σε αυτές , να κρατάς την ψυχραιμία σου.
Το δικό μας πάντως παραμύθι  δεν  το έγραψαν ούτε «τραμπούκοι», ούτε «κακοποιοί» και ούτε «εγκληματίες».Τα γεγονότα εξιστόρησε.
Δράκο όμως είχε. Το δράκο της κοινής λογικής και του κοινωνικού ελέγχου.