TO “ALTER” KAI TO MEΓΑΛΟ ΤΟΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Όταν λέει, τσακώνονται οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα … μυρμήγκια.
Επτακόσια και πλέον, τα «μυρμήγκια»….
Και δυο οι ελέφαντες , από τους πιο ευτραφείς της ζούγκλας των μιντια, της πιο άγριας ζούγκλας, που περιβάλλει την σύγχρονη κοινωνία μας.
Δυο … «ελέφαντες» από αυτούς που ντύσανε το τηλεοπτικό τοπίο, με τα πιο ζοφερά χρώματα, του πιο σκληρού και άθλιου Αυριανισμού, της δεκαετίας του ’80.
Κατηγορεί τώρα, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ο Κουρής, τον Γιαννίκο, ότι έφαγε από το ΑLTER  50 εκατομμύρια ευρώ.
Ποιός; Ο Κουρής, που αν ο ίδιος δεν θέλει, δεν του τρώς, ούτε λίγα δράμια οξυγόνο, για να πάρεις ανάσα, στην.......... αποπνικτική ατμόσφαιρα, που προκαλεί η δολιότητα του.
Δηλαδή … ο Γιαννίκος έτρωγε και ο Κουρής σιωπούσε, δεν τον σταματούσε, μέχρι το … φαγοπότι να πιάσει τον οριακό όγκο των 50 εκατομμυρίων ευρώ ….
Σε ποιον τα λες αυτά, ρε Γιώργο πονηρέ …..  
Για τους Πακιστανούς που έχεις στο κτήμα με τα περγαμόντα (γαμωτο) μας πέρασες;
Μαζί τα φάγατε πονηρέ Κεφαλλονίτη, τα 520 εκατομμύρια ευρώ που χρεωστάει το ALTER, και αφήσατε τον κόσμο στο ALTER να κάνει Πάσχα, με αέρα κοπανιστό. Στήσατε ένα ακόμα μεγάλο μαφιόζικο κόλπο, από αυτά που μόνο ΝΟΝΟΙ με κολλαριστά γιλέκα και χρυσά μανικετόκουμπα σκαρφίζονται και εκτελούν, εκτελώντας ταυτόχρονα, όσους πιστούς κι ανύποπτους, τους περιβάλουν ….
Εδώ ρε Γιωργη Αυριανιστη «σφάχθηκες» με τον αδελφό σου, τον άγιο Μάκη, που σε έφτιαξε, όταν εσύ το έπαιζες αυτοεξόριστος στην Ιταλία, για να γλυτώσεις, από τα εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος σου, και που στα απάλειψε κατόπιν, ο Ανδρέας, με αντάλλαγμα την στήριξη του, από την «Αυριανή».
Με τον Καψάλη, τον Κουτσούμη, την Παπαδή και ένα-δυο ακομα, ο Μακης, σου εφτιαξε μια εφημεριδα, εκμεταλευομενος την μεγαλη τοτε απεργια του τυπου, που άλλο εντυπο από την «Αυριανη» δεν υπήρχε στα περίπτερα, κι έτσι η «εφημερίδα» επιβλήθηκε.
Σου έστρωσε δηλαδή ο Μάκης τον δρόμο της επιστροφής, και της άφεσης … φυσικά των αμαρτιών σου, για να τον φας και αυτόν, λίγα χρόνια μετά, και να τον στείλεις στην «Carbonika” της Παλλήνης, να κάνει τον αγρότη .
Η αξία του βέβαια και η εργατικότητα του, δεν τον άφησαν να χαθεί, κι ότι δημιούργησε, το έφτιαξε με το σπαθί του, και όχι με εκβιασμούς, απάτες, και λαμογιες, όπως του λόγου σου, φίλε Γεωργιε, που κάνεις τώρα την αθώα περιστερά, βάζοντας στο στόχαστρο μόνο τον Γιαννίκο, γιατί απλά ποτέ σου δεν έμαθες, να αφήνεις και την δίκη σου φάτσα, να συναντήσει έναν καθρέφτη.
Εξασφάλισες συχνότητα από τον Παπανικολα του ΤΗΛΕΦΩΣ, αφού πρώτα είχες κουβεντιάσει με το ΑΘΗΝΑ TV και με άλλους και δεν τα βρήκες, κι ύστερα άφησες το ALTER, με τους 700 αδικημένους συναδέλφους, στην τύχη τους, και στην τύχη των τραπεζικών συμφερόντων .
Να δούμε όμως και στα στερνά, αυτή η τύχη τι επιφυλάσσει για τον καθένα μας Γεώργιε φιλόδοξε, που και στα 70 βαλε σου, εξακολουθείς να είσαι τόσο, μα τόσο πια αχόρταγος ….
Έχεις κάνει πολλά στον πολυτάραχο βίο σου, το ALTER όμως θα σε κυνηγαει από δω και πέρα, σαν εφιάλτης, γιατί το αρμέξατε, μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματος του, και μετά το πετάξατε σαν ότι πιο άχρηστο,   μαζί με τις 700 οικογένειες  που υπήρξαν οι αιμοδότες του …   
Τι να πει κανείς ; ντροπή ; Άγνωστη λέξη για κάτι τέτοιους …..

ΛΥΣΙΑΣ