Ευφορία στον ΠΑΟΚ

Ευφορία στον ΠΑΟΚΤα χαμόγελα επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ! Η νίκη (2-1) επί της ΑΕΚ έχει προκαλέσει ευφορία στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος βρίσκεται ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των play-off και εμφανίζεται έτοιμος να… κουνήσει σεντόνι! Ικανοποιημένος ο Μάκης Χάβος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο κ. Χάβος υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου την αποφασιστικότητα και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως η προσοχή, πλέον, στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό...



Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» γνωρίζει πολύ καλά πως αν η ομάδα του φύγει με… διπλό από το ΟΑΚΑ, αυτομάτως θα πρέπει να γίνουν… μόνο θαύματα για να μην τερματίσει στην πρώτη θέση -κι ενώ την τελευταία αγωνιστική των play-off υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στον αγωνιστικό τομέα, ενόψει του ματς με τους «πράσινους», ο Μάκη Χάβος καλείται να βρει λύσεις για τη μεσαία γραμμή, καθώς, στη δεδομένη απουσία του τραυματία Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, προστέθηκε και αυτή του Πάμπλο Γκαρσία, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα κόντρα στην Ένωση. Ο Ουρουγουανός θα τιμωρηθεί, πιθανότατα, με τρεις αγωνιστικές, οπότε χάνει σίγουρα τα δύο εναπομείναντα ματς και το πρώτο της επόμενης σεζόν.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα (στο πλάι του Κοντρέρας), ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.