Εκεί , έξω γίνονται Σόδομα και Γόμορα

 Ελλην Φορολογούμενος


Παραλλαγή της Ατάκας-θρύλο της συμπαθούς ηθοποιού Σαπφούς Νοταρά. Παρόλο που έχει-δεν έχει καμιά σαραντάρα χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας, η έκφραση χρησιμοποιείται ευρέως για χαρακτηρισμό διάφορων καταστάσεων στις οποίες περιπλεκόμαστε ή δεν περιπλεκόμαστε χωρίς......
να χαρακτηριστεί «πασέ».
Ενώ οι φαϊνένσιαλ τάϊμς , το μπλουμπεργκ και ο Γουρεν Μπαφετ ο ίδιος , έκαναν μια επίθεση στη δόλια χώρα μας , να μας συνετίζουν να αναδιαρθρωθούμε ,για να πάρουν οι  άνθρωποι τα λεφτά τους,  τα οποία έχουν υπολογίσει να κερδίσουν από αυτό το ενδεχόμενο.
Αλλά ενώ γίνονται αυτά , η εβδομάδα που μας πέρασε είναι γεμάτη ιστορικά γεγονότα.

Αλήθεια τι έγινε αυτή τη βδομάδα ; Ας δούμε!
1.      Παντρεύτηκε ο Γουίλιαμ !
2.      Σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν.
3.      Το Υπουργείο των οικονομικών των ΗΠΑ ανακοινώσε ότι το χρέος της χώρας τους  θα ξεπεράσει το από το νόμο όριο των 14,5 τρις δολαρίων και οτί αν δεν βάλουν τις μηχανές να τυπώσουν δολάρια μέχρι τον Αύγουστο θα φαλιρίσουν.
4.      Ο Μεϊμαράκης  δήλωσε ότι κάνεις δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα , για τον απλό λόγο , ότι σαν υπουργός ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
5.      Ο Γουίλιαμ έκανε και γ@μωώ τους γάμους , και ο Άκης δικαιώθηκε, γιατί κάνεις πλέον δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα, μετά τις εξαλλοσύνες που έκανε ο διάδοχος Γουίλιαμ  στο δικό του γάμο!
6.      Αι χείραι και τα ορφανά των πρώην βουλευτών ζητάνε να λάβουν μέρος και αυτοί στο ξεπέτσιασμα της χώρας , σαν να είναι εν ενεργεία.
7.      Για τη Φουκουσίμα ; Στα τέτοια μας, αλήθεια τι να γίνεται εκεί;
8.      Το Κοσλοντούι έκανε κάτι , αλλά καμία ελληνική εφημερίδα δεν μπήκε στο κόπο να ασχοληθεί.
9.      Ο Γιώργος ΔΕΝ χάθηκε με το κανώ του
10.      Ο Σαμαράς έχει λύση αλλά δεν την εμπιστεύεται σε κανέναν!