... θα σας εξαφανίσομεν !!!

 Ελλην Φορολογουμενος

Η Αλαζονεία θεωρείται ως η μητέρα όλων των αμαρτιών.

Οι ιαπωνικές αρχές δυστυχώς λένε ψέματα, αφού ισχυρίζονται πως οι κάτοικοι έχουν ήδη εγκαταλείψει εθελοντικά την περιοχή, ενώ οι περισσότεροι εξακολουθούν να παραμένουν εκεί. Σήμερα μάλιστα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να συγκαλύψει το............ πρόβλημα ,της ιδιωτικής εταιρίας , η ιαπωνική κυβέρνηση αμφισβήτησε ανεξάρτητες  μετρήσεις, παρ’ όλο που τα αποτελέσματα συμπίπτουν με τα κρατικά!
Ο κίνδυνος για τους ανθρώπους που παραμένουν σε περιοχές όπως το Ιιτάτε, είναι σαφής, αφού φαίνεται πως λαμβάνουν τη μέγιστη ετήσια αποδεκτή δόση ακτινοβολίας, μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ημερών. Η ανάγκη απομάκρυνσης είναι ακόμα μεγαλύτερη για τα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες. Ο κίνδυνος είναι ακόμα πιο σοβαρός, αν συνυπολογίσουμε και τα επιπλέον προβλήματα που οφείλονται στην κατάποση και την εισπνοή ραδιενεργών σωματιδίων.
Γ@μώ τα λεφτά τους , των πυρηνικάδων του πλανήτη μας (General Electric, Siemens κλπ) … και τώρα θα δούμε τι θα παίξει με τις ασφαλιστικές εταιρίες που ασφάλιζαν τους Ιάπωνες για την ώρα την κακιά…