Καταγγελια κατα δημοσιογραφων Καθημερινης και Ελευθεροτυπιας

 Εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ

Προς δημοσιογραφους Xρυσα Λιαγγου, ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑ , και οποιον αλλο δημοσιογραφο νομιζει οτι δημοσιογραφια γινεται αντιγραφοντας τα δελτια τυπου των εταιριων και οχι απο επιτοπιο ρεπορταζ και παραθεση των αποψεων και των δυο πλευρων!

Ειμαι εργαζομενος στα ΕΛΠΕ και θα ηθελα ανωνυμα οχι απο φοβο αλλα για προστασια δικη μου να σας εκφρασω τον αποτροπιασμο μου για το δημοσιευμα σας το οποιο δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα, αλλα και την απογοητευση μου για τη παρασυρατε την κατα τα αλλα αδεσμευτη και εγκριτη εφημεριδα που εργαζεστε σε κορυφαιο λαθος!

Πρεπει να νιωθετε ντροπη για τα "στοιχεια" που παρουσιασατε απο 'κορυφαίο στέλεχος του Oμίλου. Σύμφωνα με τα .......στοιχεία που παρουσίασε' οπως αναφερεται .

Αληθεια δεν εχει ονοματεπωνυμο ο εν λογω Κυριος για να δουμε τι μισθο παιρνει και ο ιδιος , ποσα ρεπο εχει παρει , ποσες μερες κανονικης αδειας εχει παρει , αν εχει παρει καρτες VISA προπληρωμενες απο την εταιρεια εχει, αν του εχει παραχωρηθει απο την εταιρεια αυτοκινητο μεσω Leasing , τι πριμ του εδωσαν και εαν βασιζοταν στην παραγωγικοτητα του.

Απο ποτε σε μια ιδιωτικη εταιρεια εισηγμενη στο χρηματιστηριο που εχει ως σκοπο το κερδος ειναι 'προκληση' να διαπραγματευεσαι και να ζητας αυξησεις οπως λετε 'το γεγονός ότι επιχείρησε να θίξει για πρώτη φορά παροχές και προκλητικά επιδόματα, οδήγησε το συνδικάτο στη διακοπή των διαπραγματεύσεων και στην απόφαση για 10ήμερη απεργία, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Kυριακή.'

Λετε "τα οποία σήμερα φαντάζουν προκλητικά και σε κάθε περίπτωση αντιπαραγωγικά."

Γιατι κυρια μου ειναι προκλητικα απο την στιγμη που η εταιρεια παρουσιαζει κερδη τα οποια διανεμει με προμερισμα και μερισμα στους μετοχους;

Γιατι ειναι αμαρτημα η αμοιβη μας ;Η παραγωγικοτητα μας δεν φαινεται απο τα κερδη της εταιρειας;

Πως δεν θα μειωθει η αμοιβη μας τη στιγμη που δεν κανετε τον κοπο να διαβασετε και να αναφερεται για να ειστε αντικειμενικη τις προτασεις τις διοικησης που μας ζητα μειωσεις περιπου 35%;

Γνωριζετε μηπως αν υπαρχουν αλλες ιδιωτικες εταιρειες που προσφερουν δωρεαν διαμονη σε ξενοδοχεια; Εγω ξερω τουλαχιστον μια 10!

Σας παραξενευει η δωρεαν σιτηση στα εστατορια της εταιρειας γιατι προφανως δεν γνωριζετε αλλες ιδιωτικες εταιρειες που προσφερουν; Κριμα γιατι σας πιασαμε απληροφορητη! Αν κανατε τον κοπο να ρωτησετε σε μερικες μεγαλες βιομηχανιες θα μαθαινατε οτι χορηγουν τροφη δωρεαν η ενος συμβολικου αντιτιμου!

Γνωριζετε μηπως σε ποσες ιδιωτικες εταιρεις απομακρυσμενες χρησιμοποιουνται πουλμαν για την δωρεαν μετακινηση εργαζομενων ;Εγω θα μπορουσα προχειρα να απαριθμησω πανω απο 20!

Χρησιμοποιειτε για ευκολο εντυπωσιασμο εντεχνα οτι σας δινει το 'στελεχος'' σχετικα με αμοιβες εργαζομενων οπως του φυλακα βαρδιας ή του τραπεζοκομου ή του κλητηρα αλλα ξεχναται οτι καποια 'στελεχη' του ενεκριναν αυτες τις αμοιβες;Μηπως ηταν δικοι τους ανθρωποι;Τα στελεχη δεν εχουν ευθυνη; Μηπως και αυτα εκαναν την ιδια ωρα υπερωρια;

Αιδως Αργειοι!!!!


Κριμα γιατι παρασυρατε δυο κορυφαιες εφημεριδες , Καθημερινη και Ελευθεροτυπια, και διαπραξατε ενα μεγαλο ατοπημα!!!

Ενας εργαζομενος στα ΕΛ.ΠΕ