"Τι ζήτησε ο Βαλβέρδε"


Τους βασικούς άξονες του σχεδιασμού συζήτησαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την συνάντησή τους το μεσημέρι της Πέμπτης (14/04).
Οι δύο άνδρες, μετά την… επιβεβαίωση της επέκτασης της συνεργασίας, έθεσαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League.
Προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» είναι η ανανέωση ποδοσφαιριστών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας. Στην κορυφή της λίστας είναι τα ονόματα των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Βασίλη Τοροσίδη, Κέβιν Μιραλάς και Ούρκο Πάρντο...
Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τον Βελγοϊσπανό πορτιέρο, δύο κεντρικών μέσων, αλλά και ενός αριστερού μπακ, καθώς ο Ραούλ Μπράβο, πολύ δύσκολα θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στον Ισπανό αμυντικό, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στο Λιμάνι, με… διάλλειμα έξι μηνών στην Νουμάνθια το 2009, θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ των Πρωταθλητών.
Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση, τόσο ενός αμυντικού, όσο και ενός επιθετικού. Πάντως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να έχουν μία ακόμα συνάντηση μετά το Πάσχα, όπου θα συζητήσουν πιο ενδελεχώς για τις κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού.