O Knut απέθανε!

 Ελλην Φορολογούμενος

Ποιός ήτο όμως ο  Knut ;
Ο Knut ήταν το αρκουδάκι που το παράτησε η μάνα του πριν από 3-4 χρόνια στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου και τότε συγκινηθήκαμε από το δράμα του αρκουδορφανού Knut .
Και να οι περίεργοι να δουν τον παρατημένο αρκούδι και να οι έρανοι για να πάρουν οι Γερμανοί ειδικούς αρκουδο-ψυχιάτρους και αρκουδο-ψυχαναλυτές και γενικώς το χρήμα έρρεε με γοργούς ρυθμούς στις τσέπες των ιδιοκτητών του κήπου.

 Τώρα που Knut  βλέπει τα ραδίκια ανάποδα αντιληφτήκανε ότι η μάνα δεν εδίωξε το αρκουδάκι της από ασπλαχνοσύνη ή λόγο ψυχολογικών προβλημάτων αλλά από μια φυσιολογική αντίδραση,  διότι τα........... ψωμιά του Knut ήταν λίγα και δεν θα είχε καμιά δυνατότητα επιβίωσης στον σκληρό τούτο κόσμο και θα τον εγκατέλειπε σύντομα .
 Αλλά εκεί που η αρκουδομάνα ζούσε το δράμα της οι Γερμανοί είδαν την ευκαιρία που τους έδινε το αρκουδοδράμα  (και πόσα βόδια κυκλοφορούν με λεφτά στις τσέπες)  να βγάλουν λίγα έως πολλά χρήματα «αξιοποιώντας» την κατάσταση.
Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι η φύση κάνει άψογα τη δουλειά της και οι μανάδες ζώα παρατάνε τα ζαβά και τα αδύναμα τέκνα τους. Ενώ στους ανθρώπους αυτό  δεν ισχύει . Σκεφτείτε να ίσχυε , τότε θα είχαμε πολλά ορφανά παρατημένα … τον Πάγκαλο, τον Γιώργο και άλλα παιδιά  ας πούμε!
για τους φίλους και τους συγγενείς του Knut έχει ανοιχτεί λογαριασμός σε τράπεζα για τα έξοδα της νεκροτομής , της κηδείας και της δεξιώσεως που θα ακολουθήσει ,όλοι είστε καλεσμένοι αρκεί να έχετε 50ευρω για την είσοδο !

με εκτίμηση και σεβασμό οι συγγενείς και οι φίλοι
του αποθανόντος Knut