ΠΑΤΡΑ: Ο δήμαρχος διέγραψε σύμβουλο γιατί ζήτησε τη σύλληψή του!...

Γράφει ο Μαγια

Ενός κακού, …διαγραφή έπεται! Μετά το φιάσκο του αποκλεισμού των διοδίων για το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πάτρα, ο δήμαρχος Ι. Δημαράς, διέγραψε από την παράταξή του τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Παπαγιαβή.

«Θα έπρεπε να συλληφθούν(!) οι διοργανωτές της κινητοποίησης στα διόδια(δηλ. ο δήμαρχος…)», είχε δηλώσει ο Π. Παπαγιαβής, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του με την τακτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή στο εν λόγω ζήτημα.

Υπενθυμίζουμε ότι, είναι η δεύτερη διαγραφή πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τρίμηνο της θητείας του νέου δημάρχου. Είχε προηγηθεί η καρατόμηση διαμερισματικού συμβούλου της παράταξής του, λίγα 24ωρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του…
Ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικοί από την παράταξη της πλειοψηφίας, που διαφωνούν με τις.......
επιλογές της δημοτικής αρχής απέναντι στα κρίσιμα προβλήματα της πόλης και όχι μόνο. Απλώς, οι άλλοι συγκρατούνται και αποφεύγουν, προς το παρόν, να εκφρασθούν δημοσίως.
Ειδικά στις κλειστές συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας γίνεται το «έλα να δεις», ενώ οι αντιπαραθέσεις έχουν προσλάβει και προσωπικό χαρακτήρα, με άμεσες επιπτώσεις στη λειτουργία του δήμου.
Σημειώναμε στις 17 Δεκέμβρη: Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του Ι. Δημαρά, είναι να συντονίσει το ετερόκλητο δυναμικό της παράταξής του, ώστε να αποκτήσει κοινή αντίληψη και ενιαίο λόγο.
Σήμερα, διαπιστώνεται πως η …Βαβέλ διευρύνεται!