ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Το τί δίνουμε ως χώρα στον πόλεμο της Λιβύης, τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός Άμυνας, μας το είπαν αρκετές φορές και σε όλους τους τόνους.
Δίνουμε τα αεροδρόμια Σούδας, Άραξου, Ακτίου, Ανδραβίδας, Λάρισας, δίνουμε εργατοώρες από προσωπικό εδάφους των αεροδρομίων, από ανεφοδιασμούς και τεχνική υποστήριξη, έως και ναυτική βοήθεια, με κάποια πολεμικά μας σκάφη.
Δίνουμε λαβή, στην ενδεχόμενη εκδικητικότητα του Καντάφι ή των οπαδών του, δίνουμε και λεφτά, στο ταμείο της φιλόπτωχου αδελφότητας των πλουσίων Ευρωπαίων, περίπου λένε το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ την ημέρα, κοστίζει σε μας τους ΕΧΟΝΤΕΣ, ο πόλεμος των συμφερόντων που...... παίζεται στην νότιο Μεσόγειο.
Λαλίστατος ο ΓΑΠ και ο Υπουργός του, σχετικά με το τι δίνουμε, και με το αν και γιατί μπλέξαμε σε αυτήν την υπόθεση.
Αυτό που επιμελώς μας υποκρύπτουν, είναι το…. ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ… από το «σπορ» αυτό, που  με  τόσο  ενθουσιασμό  επιδοθήκαμε, υπηρετώντας τα  Σιωνιστικά συμφέροντα και μόνο….  
Γιατί καλά ο Σαρκοζι και ο Μπερλουσκονι, θα πάρουν τα πετρέλαια, η Μέρκελ παίρνει ήδη μέτρα, για εφοδιασμό νέων οπλικών συστημάτων, οι πολυεθνικές ετοιμάζουν τις δραστηριότητες ανοικοδόμησης της χώρας. Εμείς κύριε Παπανδρέου, απ’ αυτή την εμπλοκή μας τί όφελος θα έχουμε ;
Κοινώς ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ; Μια από τα ίδια πάλι ; Το πιο μακρύ από τα τρία ; Εννοώ από το τρίπτυχο, Προσμονή, Διαγωγή, Ελπίδα… θα μας μείνει η καλή διαγωγή, προς τους … «συμμάχους» μας Ευρωπαίους ;
Ε κάτι είναι και αυτό. Μαθημένοι είμαστε άλλωστε, να δίνουμε γη και ύδωρ και να κρατάμε για μας την χείρα με τα πέντε ορφανά….
Άντε τέσσερα, γιατί όπως ακούω, ο Μπόμπολας ήδη δραστηριοποιείται εκεί…. Ας αγωνιστούμε λοιπόν όλοι μας, ας καταθέσουμε το υστέρημα μας θυσία, στον βωμό των επί της γης Μπομπολαίων. Και ας πληρώσουμε τον ερχόμενο χειμώνα, το πετρέλαιο, δυο ευρώ το λίτρο….
Ελλάδα βίτσιο που το έχεις, συνεχώς να μας πληγώνεις. Να δίνεις τα πάντα και να κρατάς για σένα, την ζεστασιά της χούφτας σου και μόνο.
Τόση πια χειροποίητη δραστηριότητα δεν την είχε ούτε κι ο Ροβινσώνας Κρούσος….
ΑΙΣΧΟΣ……