Να τσακιστούν οι ζωές μας, αρκεί να διασωθούν οι διεφθαρμένοι!....

Γράφει ο Καφενόβιος

«Οι Έλληνες αυξάνουν τις αγορές πολυτελών κατοικιών -αξίας πάνω από 1 εκατ. αγγλικές λίρες- στο Λονδίνο, σύμφωνα με στοιχεία του μεσιτικού γραφείου Knight Frank LLP», αναφέρει το Bloomberg. Σιγά την είδηση. Αλλωστε και η κουτσή …Μαρία ξέρει πως οι τράπεζες της Ελβετίας και όχι μόνο φιλοξενούν αμύθητα ποσά ελλήνων …πατριωτών.
Πόσο δίκιο είχε προεκλογικά ο Γ. Παπανδρέου, όταν έλεγε το αυτονόητο: Λεφτά υπάρχουν! Ωστόσο, μόλις πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, δεν αποδείχτηκε μόνο μικρός κι αδύναμος, αλλά και πιστός υπηρέτης των δανειστών και συνάμα δυναστών μας.
Ετσι, αντί να καθαρίσει την κόπρον του Αυγείου, να αναζητήσει τους ληστές με τα λευκά κολλάρα για να φέρουν πίσω τα κλεμμένα και να επανιδρύσει με αρχές και αυστηρούς κανόνες το.....
κράτος, προτίμησε να υποδουλώσει τη χώρα στη διεθνή των τοκογλύφων και να κινεζοποιήσει την ελληνική κοινωνία.
Οι ευυπόληπτοι κλέφτες, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων (κατά την πρωθυπουργική έκφραση), προφανώς επειδή κρατάνε στο …χέρι, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚικό, αλλά και το υπόλοιπο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό.
Να τσακιστούν οι ζωές εκατομμυρίων ελλήνων, αρκεί να διασωθούν οι διεφθαρμένοι!....