ΠΕΡΙ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΣ – ‘ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ’

 Γράφει η Τάνυα Γεριτσίδου

Ψάχνοντας για πραγματικά αρχεία της εποχής του 1940 πέτυχα το παρακάτω κλιπάκι όπου με τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν το έχουν γράψει Έλληνες αλλά άλλοι άνθρωποι που εντυπωσιάστηκαν από το Έπος του ’40, παρατίθενται και τα γελαστά πρόσωπα με τα σοβαρά μάτια των παππούδων μας που με χαρά έχυσαν το αίμα τους για να κρατήσουμε τα Εθνικά αυτά εδάφη που τώρα ο κάθε  ΓΑΠ του οποίου η οικογένεια ούτε πλησίασε σε Ελληνικό Μέτωπο θέλει τώρα να εκποιήσει – ‘αξιοποιήσει’.

Να τους κοιτάξουμε λοιπόν στα μάτια έτσι όπως μας χαμογελούν και να τους πούμε ότι θα υποκύψουμε σε μία κυβέρνηση δοσιλόγων που μας πούλησε και θα δώσουμε αβίαστα τα χώματα που ακόμα έχουν το αίμα και τα κόκκαλα τους.  Ότι θα αφήσουμε τους προδότες που........ κατέκλεψαν το βιός των παππούδων μας και το μέλλον για το οποίο πέθαναν, το μέλλον στο οποίο ήθελαν να ζήσουμε μία Ελεύθερη και Αξιοπρεπή ζωή επειδή ο ΓΑΠ και ο Καραμανλής και οι υπόλοιποι 300 Εφιάλτες έκλεψαν τα δανεικά, υπέγραψαν παράνομα δάνεια και δήλωσαν υποτέλεια στις τράπεζες.

Να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους πούμε ότι τζάμπα ο κόπος τους, το αίμα τους και η ζωή τους. Δεν το βαστάει η ψυχή μου. Το ότι ξαναήρθαν οι Ναζί με άλλα όπλα σημαίνει ότι απλώς πρέπει και εμείς ξανά να πράξουμε τα ίδια με τα αντίστοιχα όπλα : Άμεση Δημοκρατία τώρα, Δημοψηφίσματα Λαϊκής Εντολής και νομοθέτησης και Κάθαρσης τώρα.


Επιστροφή των κλεμμένων τώρα, εφαρμογή του απλού Ποινικού Κώδικα τώρα σε όλους τους 300 προδότες και τους συνεργούς τους !