σιγά τα καλτσόν, κορίτσια

 Ελλην Φορολογούμενος

Κάτω από τις 800 μονάδες βάσης υποχωρεί σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των γερμανικών Bunds, εν μέσω προσδοκιών ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες θα δώσουν μια «συνολική απάντηση» στην κρίση χρέους.

σιγά τα καλτσόν κορίτσια ,

και απαντά περήφανα ,ο Γιώργος ............και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο,  παραφράζοντας παλιά καλή εφημερίδα :
στηρίζουμε το πήδημα  , ελέγχουμε τη μ@κ@κία


Η ατάκα αυτή προέρχεται από παραφρασμένο σλόγκαν πολιτικής εφημερίδας και εκφράζει τη συνταγή της διαχείρισης των δυο συμπληρωματικών δρόμων προς τη σεξουαλική ικανοποίηση, τη σεξουαλική απόλαυση και τη σεξουαλική ευδαιμονία. Ισχύς εν τη ενώσει δηλαδή όπως καλή ώρα στη ΕΕ της οποίας είμεθα μέλη..

Στηρίζουμε δηλαδή την επίσημη οδό αλλά ελέγχουμε και την ανεπίσημη. Την ελέγχουμε γιατί αν το παραξηλώσουμε χάνουμε την ουσία έξω απ' τη συνουσία.

Όταν δεν είναι εφικτή όμως η επίσημη οδός λειτουργούμε στην ανεπίσημη. Όταν π.χ, δε μας κάθεται επίσημα, μας κάθεται ανεπίσημα. Κάνουμε δηλαδή copy την τύπισσα στο σκληρό μας και μετά παίρνουμε “δουλειά για το σπίτι”. Είτε έτσι δηλαδή, είτε γιουβέτσι, ο στόχος είναι να επιτευχθεί η σεξουαλική ικανοποίηση.

 Στο χέρι της τύπισσας  (που στη δική μας περίπτωσις είναι η Αγγέλα μπρρρρ ) είναι δηλαδή, η οδός που μας αφήνει να χρησιμοποιήσουμε συν την υποχρέωση να αλλάξουμε το σύνταγμα μας με … τιμοκατάλογο.