Κάθε Παρασκευή και ένα Κυβερνητικό φιάσκο

Την προηγούμενη Παρασκευή τέτοια ώρα είχε γίνει η περίφημη συνέντευξη της Τρόικας και περιμέναμε αντίδραση της Κυβέρνησης και κατά τις δύο τα ξημερώματα βγήκε με τις "πιζάμες" ο  Πεταλωτής και έβγαλε την γνωστή  ανακοίνωσε που κύρητε την έναρξη του "Τροικού" πολέμου και την γνωστή επικοινωνιακή   Κυβερνητική κατρακύλα.

   Σήμερα είχαμε μία από τα ίδια. Η Εθνική τράπεζα  στην οποία κάνει κουμάντο ακόμα το κράτος,  βγήκε το μεσημέρι με μια αναλυτική ανακοίνωση και ανακοίνωνε την συγχώνευση της Alpha bank και μάλιστα έλεγε και την ονομασία και το σήμα της νέας Τράπεζας . Αμέσως μετά βγήκε και πανηγύριζε ο Παπακωνσταντίνου με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ και τα διάφορα παπαγαλάκια άρχιζαν να λένε για τις μεγάλες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και ότι ξεκίνησε πια η ατμομηχανή της ανάπτυξης... 
   Εμείς επειδή είμαστε υποψιασμένοι σας είχαμε έγκυρα ενημερώσει  ότι ολο το εγχείρημα ήταν ένα επικοινωνιακό τρυκ της Κυβέρνησης να ξεφύγει από τα σκοινιά που είχε εγκλωβιστεί τις προηγούμενες ημέρες(Διάβασε εδώ)
Ο Κωστόπουλος όμως που ήταν υποψιασμένος και δεν ήθελε να Κρατικοποιήσει την τράπεζα του τους είπε ένα  μεγαλοπρεπές ΟΧΙ    και τα παπαγαλάκια κρύφτηκαν και η ειρωνεία ήταν ότι η απάντηση της Alphabank βγήκε πριν από τα δελτία ειδήσεων των οκτώ και οι γνωστοί πράσινοι εκπρόσωποι δεν είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίζουν την νέα ......εθνική επιτυχία.
Το ΥΠΟΙΚ ψέλλισε πριν από λίγο ότι  "Η ικανοποίηση την οποία εξέφραζε αναφερόταν γενικότερα στις «προθέσεις» των τραπεζών για διαρθρωτικές κινήσεις όπως οι συγχωνεύσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες την περίοδο αυτή, και όχι στο συγκεκριμένο deal αυτό καθ'αυτό."
Θυμηθείτε ότι αυτό το θέμα θα έχει και άλλα επεισόδια και όπως λέγαμε από χθες τα επεισόδια την Κυβερνητικής παιδικής χαράς συνεχίζονται αμείωτα.
Λέτε απόψε να βγει πάλι με τις πιζάμες ο Πεταλωτής μετά τα μεσάνυχτα να κάνει καμία ανακοίνωση.