ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ CAPITAL SPREADS : Another Capital Scams Financial Terrorist

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ (CDS) CAPITAL SPREADS ON LINE FINANCIAL BETTING                                
Η εταιρεία αυτή :
1.    Ασκεί παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα και κερδοσκοπεί εις βάρος της Εθνικής μας Οικονομίας, αναρτώντας ανθελληνικές διαφημίσεις στο μετρό του Λονδίνου.
2.    Διαφημίζει στο διαδίκτυο ότι διευκολύνει το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αφού δεν προβαίνει σε ταυτοποίηση στοιχείων των παικτών – κερδοσκόπων, ούτε ακολουθεί τις ισχύουσες στην Ε.Ε. διαδικασίες ελέγχου της προέλευσης των χρημάτων που εισπράττει.
3.    Δεν δημοσιεύει οικονομικές καταστάσεις, δεν υπόκειται σε εποπτεία, λειτουργεί αυθαίρετα και εξαπατά τους επενδυτές, αφού δεν........... διαθέτει τη φερεγγυότητα και τα χρηματικά διαθέσιμα για να πληρώσει τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ Ευρώ για τα στοιχήματα που πουλάει,  κερδοσκοπώντας με το reality show της Ελληνικής χρεοκοπίας.  
Σας παρακαλώ να κάνετε την ανάρτηση με τον τίτλο που σας την αποστέλλω, προκειμένου το google search να εμφανίζει την συγκεκριμένη εταιρεία στον παγκόσμιο ιστό ως  CAPITAL SCAM FINANCIAL TERRORIST.
Διαδώστε το.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ – www.minisikerdoskopon.gr