ΤΟΥΡΚΕΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ
Χαλάστηκαν λέει οι άσπονδοι φίλοι μας μεμέτηδες γιατί ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπαούλιας στην επίσημη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρμενίας είπε το αποσιωπηθέν από όλα τα Ελληνικά  Μέσα Μαζικής Εκμετάλλευσης (ΜΜΕ) « κατακρεουργηθήκαμε από τον ίδιο βάρβαρο». Το αυτονόητο είπε ο άνθρωπος, αλλά τα αυτονόητα για τους Τούρκους είναι παράλογα. Δεν πρέπει να τους λες την αλήθεια γιατί αυτή χαλάει τα σχέδια τους για την εξωτερική τους πολιτκή που ακολουθούν βήμα – βήμα εδώ και αιώνες για να φτάσουν στον σκοπό τους. Ο κόσμος δεν πρέπει να θυμάται ότι είναι ο πρώτος λαός που δίδαξε τη θα πει γενοκτονία σε όλο της το αιματηρό φόντο. Οι λαοί πολλοί. Έλληνες, Αρμένιοι, Πόντιοι, Βαλκάνιοι –όπως οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι- και δεν πάνε πίσω ούτε οι ομόθρησκοι τους Ιρακινοί και Αιγύπτιοι.. Τύφλα να’χει ο Χίτλερ που μπροστά τους φαντάζει αρνάκι.
     Ο Κάρολος Παπούλιας έχει ένα τρωτό. Προέρχεται από μια γενιά Ελλήνων πολιτικών που ούτε τους προσκύνησε ούτε τους.......... χαϊδολόγησε. Ο πατέρας του ήταν αξιωματικός του Ελληνικού στρατού που χάθηκε στη Μικρασιατική καταστροφή. Πολέμησε στην Κατοχή. Πολέμησε εναντίον της χούντας. Για πάρα πολλά χρόνια ως Υπουργός Εξωτερικών τίμησε την Ελλάδα. Οι Τούρκοι τον είχαν απέναντι τους και μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου χάραξαν εξωτερική πολιτική που δεν ήταν ήξεις – αφίξεις ούτε και είπε ότι η Κύπρος κείται μακράν. Υπερασπίστηκε μέχρι εκεί που δεν παίρνει το Εθνικό Συμφέρον. Αυτό έκανε και τώρα – στις 18-01-2011- με τον Αρμένιο Πρόεδρο.  
     Ο Κάρολος Παπούλιας έχει πληρώσει φόρο αίματος με τον πατέρα του στους Τούρκους. Με την άσκηση της εξωτερικής του πολιτικής τους κράτησε μακριά από το Αιγαίο. Δεν τους χρωστά το παραμικρό για να μην τους τα χώνει. Και αυτό ξαναέκανε. Είναι το καθήκον του προέδρου προς την Ελλάδα, το Ελληνικό Έθνος, προς όλους μας. Και έτσι θα το θυμόμαστε. Τον ευχαριστούμε γιατί ομονοεί με τον Ελληνικό λαό. Ομονοεί με όλους μας και ας προσπάθησαν να το πνίξουν τα ανθελληνικά ΜΜΕ. Το δίκαιο δεν πνίγεται ούτε θάβεται. Λάμπει γιατί είναι η ολολαμπρή αλήθεια.