Νέο «πάρτι» των ληστών σε τράπεζες της Αχαίας!

Διπλό «χτύπημα», μέσα σε διάστημα μόλις λίγων λεπτών, με τους βαριά οπλισμένους δράστες να αρπάζουν  252.500 ευρώ από δύο τραπεζικά υποκαταστήματα στην Πάτρα και το Αίγιο.
Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Αγροτικής, που βρίσκεται στο Πάρκο της Ειρήνης του Πανεπιστημίου Πατρών. Υπό την απειλή όπλων απαίτησαν από τον υπάλληλο τα χρήματα, που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην Τράπεζα και μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Αφαίρεσαν μόλις 2.500 περίπου ευρώ, καθώς δεν ήθελαν να περιμένουν το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν. 
Μετά από περίπου είκοσι λεπτά δύο άτομα φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στο............
κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο του Αιγίου. Οι δράστες, αφού πρώτα έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα, η οποία ήταν κλειδωμένη, μπήκαν στο εσωτερικό, άρπαξαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το χρηματικό ποσό των 250.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα τζιπ.
Εξετάζεται η πιθανότητα η ληστεία στο Αίγιο να έγινε από τα ίδια άτομα, που λήστεψαν την περασμένη εβδομάδα την Εθνική Τράπεζα στην οδό Παπαφλέσσα στην Πάτρα με λεία το ποσό των 500.000 ευρώ.