Στη γη του κανενός

Ξανά στο ίδιο μονοπάτι. Σα να τριγυρνά η κατάρα από πάνω μας, σα μαύρο σύννεφο, και να μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα. Πάνω που λέμε ότι απαλλαχθήκαμε από διάφορα σενάρια και ιστορίες για αγρίους και θα ασχοληθούμε καθαρά με το οπαδικό κομμάτι, την κερκίδα. Πάντα κάτι γίνεται και μας γυρνά στο ίδιο σταυροδρόμι. Στη γη του κανενός. Εκεί που ορίζει ο καιρός να διασταυρώνονται οι πιο ευσεβείς πόθοι μας με τους μεγαλύτερους εφιάλτες μας.
Μαζί το αποφασίσαμε, μαζί πορευθήκαμε. Εμείς ο λαός του ΑΡΗ, ο τεράστιος κόσμος που έβαλε τα πάντα κάτω και πολέμησε μέχρι να πεταχτεί όλη η λάσπη πάνω από την ασπίδα του θεού του Πολέμου και να τραβήξει το κάρο από τη λάσπη και να το βγάλει στον ίσιο δρόμο. Έναν δρόμο που όλοι μας απολαμβάνουμε τώρα, χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες και προβλήματα. Έχοντας ξεπεράσει τα μετοχικά και παραγοντικά θέματα που ταλάνιζαν το σύλλογο για αρκετά χρόνια και τον κρατούσαν πίσω συνάμα αγωνιστικά. Ετοιμαζόμαστε, όλοι το λέμε, για  το βήμα παραπάνω.
Αυτό το βήμα παραπάνω είναι  ένας τίτλος, μια μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη, για άλλους ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο αντάξιο του ονόματος μας, για πολλούς μια καλή αγωνιστική πορεία. Να ..........
απολαμβάνουμε καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα μας να ονομαστεί ξανά όπως παλιά η «Μακεδονική Θύελλα». Εκείνη η ατρόμητη, η ομάδα φόβητρο για όλους, αντίπαλους αθλητές και παράγοντες άλλων ομάδων. Με παίκτες λιοντάρια που τιμούσαν τη φανέλα με το Θεό του Πολέμου στο στήθος.
Ξαφνικά όλοι μιλάνε για πισωγύρισμα τώρα και διάλυση των πάντων. Μιας ομάδας που σχηματιζόταν από έναν μεγάλο και διάσημο προπονητή και πλέον αυτός είναι παρελθόν. Γέμισε ο τόπος από διάφορους περίεργους, τους ίδιους περίεργους που σκάνε μύτη στον ορίζοντα στην πρώτη στραβή, και ξαφνικά θέλουν να τα γκρεμίσουν όλα. Ξεπερνώντας παλαιότερες τάσεις  καταστροφολογίας και προαναγγελίας κακών και θλιβερών μαντάτων, έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι ο ΑΡΗΣ δε διαλύεται αλλά διαλύθηκε ήδη. Σα να είχαν έτοιμο από καιρό το σενάριο αυτό και έσπευσαν να μας το ανακοινώσουν. Φρόντισαν βέβαια να το κάνουν βούκινο σε όλα τα ραδιόφωνα που είναι γνωστά για τις αντιΑΡΕΙΑΝΕΣ τάσεις τους και με τον απαραίτητο σούσουρο, πίστεψαν ότι πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Τον πλήρη αποπροσανατολισμό του κόσμου και την αναμπουμπούλα στις τάξεις του. Να εκμεταλλευτούν τη διάλυση της ομάδας, με το μυαλό τους, και να εμφανιστούν ως οι μεγάλοι σωτήρες, οι μεσσίες του ΑΡΗ μας.
Και ως γνωστόν, όπως λέει και ο σοφός λαός μας. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Μιας και αναφέρθηκα σε λύκους, είναι γνωστό ότι ο λύκος και αν γέρασε και άλλαξε το τρίχωμα του, παραμένει για πάντα λύκος και πάντα έχει δίψα για αίμα. Αίμα αθώο, που θα ξεδιψάσει τα κτηνώδη ένστικτα του. Και αν στη δική μας ιστορία, ο λύκος δε ντύθηκε γιαγιά για να ξεγελάσει την Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά επέλεξε μια από τις πολλές ενδυμασίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να μας ξεγελάσει. Υποκριτές που προσπαθούν να κερδίσουν κάτι ευτελές, όπως η προσωπική μικρόψυχη ικανοποίηση τους.
Έτσι ενώ η ομάδα είναι σε μια κρίσιμη αγωνιστική καμπή και τα γνωστά «ρεμάλια» ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για να στηρίξουν την ομάδα στην Κρήτη, οι λύκοι ορμάνε και προσπαθούν με τα ύπουλα δαγκώματα τους να δημιουργήσουν ρήγματα στη συσπείρωση μας. Με άνανδρες και άκομψες επιθέσεις, σε εργαζόμενους της επίσημης φωνής του ΑΡΗ μας, σε ανθρώπους που τόσα χρόνια προσφέρουν αγόγγυστα στην ομάδα τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, σε όλους αυτούς που αφιέρωσαν ολάκερη τη ζωή τους για να μπορούν αυτοί να φουσκώνουν σαν παγώνια όταν θα έρθει η Μάντσεστερ Σίτυ στο γήπεδο και παραμιλά με την ατμόσφαιρα.
Η διχόνοια δεν εμφανίστηκε την Τρίτη το βράδυ στον ΑΡΗ, ούτε μερικές μέρες πριν, όταν και έκαναν διάφοροι «περίεργο黨την εμφάνιση τους σε ραδιόφωνα και με τα λόγια τους δυναμίτιζαν το κλίμα. Είναι οι ίδιοι που σε κάθε βήμα κοιτάνε αριστερά και δεξιά για να βρούνε το παραμικρό ψεγάδι και να δημιουργήσουν πρόβλημα. Είναι οι ίδιοι που φοράνε το μανδύα του ΑΡΕΙΑΝΟΥ και απλώνουν στο μονοπάτι μας ύπουλες παγίδες και αιχμηρά δόκανα, μπας και παγιδεύσουν κανέναν από τους αμέριμνους της φυλής μας. Είναι αυτοί οι ίδιοι που πριν λίγο καιρό ακόμα, έφτυναν και ξερνούσαν εκεί που γλύφουν και τρώνε τώρα. Είναι τα ίδια ασήμαντα ανθρωπάρια που χωρίς αιδώ προσπαθούν να φτιάξουν το εγώ τους, καταρρακώνοντας το ηθικό των πιο αθώων αδερφών μας.
Συντηρούν τη διχόνοια και σπέρνουν έχθρες, εκμεταλλευόμενοι την όποια πίκρα έχει μέσα του ο φίλαθλος του ΑΡΗ από την φυγή του προπονητή. Τροφοδοτώντας συνεχώς ψευδή σενάρια, πυροδοτώντας νέους κύκλους εσωστρέφειας και μισαλλοδοξίας, δημιουργούν ακριβώς αυτό το οποίο σχεδίασαν. Αναμπουμπούλα και αποπροσανατολισμό του κόσμου. Ήρθε η ώρα να συνέλθετε όμως όλοι. Δε περισσεύει κανείς. Ορμάμε στον αγώνα και ότι γίνει. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
Αυτή η γη, η γη του κανενός, πρέπει να κερδιθεί άμεσα και να την κάνουμε δική μας. Να υψώσουμε τα λάβαρα του Θεού του Πολέμου και να καταδείξουμε σε όλους, εχθρούς και φίλους, ότι είμαστε άξια τέκνα του Πολέμαρχου θεού ΑΡΗ. Κάτι που δε μπορεί να το αντιληφθεί κανένας που είναι έξω από τη δική μας φαμίλια. Φτάνει πια με τους διαχωρισμούς, αρκετά με τις διακρίσεις και τις υστερίες. Τα σχόλια σας και οι δηλώσεις σας, μόνο να μικραίνουν και να κάνουν κακό στην ομάδας μπορούν.
Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ
Σύντομα όμως θα σωπάνουν οι λύκοι, γιατί θα ακουστούν τα ουρλιαχτά των ανθρώπων……
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

arismania./