Αστυνομικοί αναζητούσαν τον Α. Κούγια, για να τον συλλάβουν!

Γράφει ο Μαγια

Εκρηκτικό το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων της Παναχαικής. «Κόκκινο πανί» ο πρόεδρος της ομάδας Α. Κούγιας, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν την Τετάρτη, μετά τη λήξη του αγώνα Παναχαϊκής-Ασπρόπυργου. 
Αστυνομικοί αναζητούσαν τον Α. Κούγια, για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αυτόφωρο, μετά την μήνυση, που υπέβαλε εναντίον του ο υποδιοικητής του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, για εξύβριση και απειλή. Μάλιστα, ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας, Δημήτρης Δριβίλας, δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα «κεντρικά» για τη σύλληψη του Α. Κούγια. Ταυτόχρονα διενεργείται έρευνα  για τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν στο κατάστημα που διατηρεί ο πρώην πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου - Νήσων ζήτησε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών για τον προπηλακισμό του μέλους της, αθλητικού συντάκτη της..... εφημερίδας “Πελοπόννησος”, Χρήστου Βεργανελάκη.
Τα επεισόδια καταδίκασαν, με δηλώσεις τους, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απ. Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Γιάν. Δημαράς, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, αλλά και ο σύλλογος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των «κοκκινόμαυρων».
Αναφέρουν ότι, «η χυδαιότητα και η βία απέκτησαν ονοματεπώνυμο» και κάνουν λόγο για πρακτικές του Α. Κούγια. που δεν αρμόζουν στο ήθος των Πατρινών φιλάθλων.