Η Κοπρολαγνεία βλάπτει σοβαρά την υγεία.!

Το 2010 έφυγε. Το 2011 ήρθε. Καλή Χρονιά! Αν και για να είναι καλή η χρονιά, πρέπει να αντιληφθεί καθένας μας μόνος του τι έκανε λάθος τις προηγούμενες. Πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να ζεις ως ιερόδουλη σε μια χώρα καταγώγιο με ένα κράτος-σωματέμπορο. Ή αν σου αξίζει κάτι καλύτερο.
Κάτι καλύτερο από ένα κράτος που, όποτε θέλει, κατασκευάζει στην γειτονιά σου χωματερή -γιατί δεν πρόκειται για Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην Ελλάδα- και προκειμένου να σου δείξει πόσο μικρός είσαι μπροστά του, σου στέλνει τις Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης, οι οποίες σε πνίγουν στα δακρυγόνα. Όπως έγινε στην Κερατέα. Εκεί, που ήρθε η δικαιοσύνη να αναστείλει προσωρινά τις εργασίες για δημιουργία ΧΥΤΑ, αφού δεν προηγήθηκαν αρχαιολογικές μελέτες στην περιοχή, ενώ διαπιστώθηκαν κι άλλες παραβάσεις της Διοίκησης. Καταλάβατε; Η κυβέρνηση αποφάσισε και διέταξε χωρίς να ακολουθήσει ούτε τους νόμους της ότι πρέπει να καταστρέψει ένα θέρετρο χωρίς να παρέχει παράλληλα αντισταθμιστικά οφέλη στους κατοίκους της περιοχής. Είναι η ίδια κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση έβριζε τους δικαστές ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους...

ίσως γιατί η δικαστική -αντίθετα με την νομοθετική- εξουσία τολμά να σηκώσει κεφάλι.
Κάτι καλύτερο από ένα κράτος που από τη μία διορίζει τα "κοπρόσκυλα" στο Δημόσιο -διώχνοντας τους ικανούς στην "εξορία"- κι από την άλλη βρίζει τους υπόλοιπους που το ανέχονται. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τα λέει. Από τη μία χαρακτηρίζει "κοπρόσκυλα" και "διεφθαρμένους" τους ψηφοφόρους του κι από την άλλη, βρίζει εκείνους που κατεβαίνουν σε πορείες ενάντια σε αυτά τα φαινόμενα, ως "τρομοκράτες". Ξεχνά να πει, βεβαίως, ότι μια χαρά έχει βολευτεί το κόμμα του ανέκαθεν από τις "τρομοκρατικές" ενέργειες σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης. Και δε μένει εκεί. Ο ίδιος κύριος που εσύ κοπρόσκυλο-ψηφοφόρε πληρώνεις καθημερινά να ζει με χιλιάδες ευρώ, σου λέει ότι έχεις ψευδαισθήσεις. Δεν πρόερχεσαι, λέει, από τον Περικλή, αλλά από τον "αγράμματο" Καποδίστρια και τους Τούρκους. Κι όμως, αυτές τις "μπούρδες" (;) σου μαθαίνουν τα "σοσιαλ-σχεδιασμένα" σχολικά βιβλία. Ωραία, κύριε Αντιπρόεδρε. Αν όντως, λοιπόν, φταίνε οι Τούρκοι για τα χάλια των ψηφοφόρων σου, γιατί ξεπουλάς στους Τούρκους το Αιγαίο αντί να το δίνεις σε εμάς τους έξυπνους συμπατριώτες σου που δεν σε ψηφίζουμε;
Κάτι καλύτερο, ρε αδερφέ, από ένα κράτος που ενώ έχει φτιάξει μετρό με 20 χρόνια καθυστέρηση, αφού γέμισε τις πόλεις μας με γερμανικά και γαλλικά και ισπανικά αυτοκίνητα που καίνε ακριβό αμερικανικό πετρέλαιο, σου πατάει όποτε θέλει αύξηση στα εισιτήρια των Μέσων Μεταφοράς. Πλήρωσε λοιπόν "κοπρόσκυλο" 40% -σε πρώτη φάση- παραπάνω για το μετρό, 30% παραπάνω για την ΔΕΗ κλπ. 
Αν συνεχίσεις να περιμένεις από αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν κάτι για σένα, θα περιμένεις πολύ: εσύ ψηφίζεις στην υπόγεια αποβάθρα του μετρό κι αυτοί σε φτύνουν με το προεδρικό jet από τα σύννεφα. Εσύ πρέπει πρώτα να αλλάξεις... αν αξίζεις κάτι καλύτερο. Αν δεν αξίζεις, σε παρακαλώ, επίτρεψε και σε μένα να σε λέω κοπρίτη.
Ευτυχισμένο το 2011

foititikospalmos