Κατιούσα γραμμή αίματος φασιστικού!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Πρόκειται για την ανατριχιαστική παραγωγή του αποφώλιου τοκετού που κατά κανόνα επέρχεται εκ της διαστροφικής σύζευξης δύο θηλυκών. Της πολιτικής ή επιχειρηματικής αθλιότητας με την απάνθρωπη ναζιστική ιδεοληψία... Στην περίπτωσή μας και τη απουσία ανθρώπινων αξιών ενυμφεύθηκαν αυτές στους αιματοβαμμένους ναούς των στρατοπέδων του τρίτου ράϊχ υπό τις σατανικές υμνωδίες του φασιστικού ανοσιουργήματος. Γιατί; Για να νομιμοποιηθεί συνολικά η κλωνοποίησή τους έτσι ώστε η προσφορά τους στο καθεστώς να τυγχάνει και των ευεργετημάτων του. Νομιμοποίηση που εν προκειμένω αφορούσε στα πρόσωπα του κ. Carl Friedrich von Siemens και των Έλλήνων πολιτικών και επιχειρηματικών παρακολουθητών αυτού Βουλιπιώτη και Νικόλαου Χριστοφοράκου φυσικού πατρός του εκ του ομώνυμου σκανδάλου φυγόδικος  κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου..
Ο πρώτος Carl Friedrich von Siemens υπήρξε  από τους βασικούς χρηματοδότες του Χίτλερ. Ωστόσο. Κάθε αναφορά στην ναζιστική του δράση έχει όχι μόνον απαλειφθεί αλλά αντιθέτως κρατήθηκε  στο όνομά του η από το 1953 ορίζουσα κυβερνήσεις στην Ελλάδα αλλά κα διεθνώς αμαρτωλή εταιρία υψηλής τεχνογνωσίας.. Κυρίως σε ότι ...........αφορά την λίπανση συνειδήσεων. Αντί λόγων εικόνες: Στην φωτογραφία ο κ. Carl Friedrich von Siemens δια της προτάσεως της δεξιάς του χειρός επιβεβαιώνει την ακλόνητη πίστη του στον σφαγέα της ανθρωπότητας Χίτλερ!



Και πότε; Όταν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αφανίστηκαν είτε δια της πείνας είτε δια των εκτελεστικών αποσπασμάτων από την Μαλθουσιανή μεθόδευση των Ούνων κατακτητών τον χειμώνα του 1941. Που μόνο με μια λέξη μπορεί να περιγραφεί. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Η εικόνα από νοσοκομείο της Αθήνας 1941-1942 μιλά από μόνη της.

http://www2.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=99335&format=.jpg

Αλλά και όσοι τελικά ευτύχησαν να γεννηθούν δεν είδαν το φως ούτε καν μιας απελεύθερης ζωής απλώς γιατί είχαμε όλοι μας υποδουλωθεί στις τράπεζές τους. Δια μέσου ποιων; Από κάποιους περίεργους Άρειους του τύπου των Χριστοφοράκων. Τους Έλληνες Μέγκελε και εν προκειμένω τον γονιό του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Αθωώθηκε όμως κατά την δίκη των δοσιλόγων το 1946 λόγω αμφιβολιών ομοίως με τον Βουλιπιώτη παρά το ότι το απεχθές πρόσωπό του αναγνωρίστηκε τόσο από τις φίλιες όσο και από τις εχθρικές δυνάμεις. Οι καταθέσεις των κατηγόρων του υπήρξαν συντριπτικές. Συνεργάστηκε με την Γερμανική διοίκηση στην αποκάλυψη των πατριωτών οι οποίοι διοχέτευαν φαρμακευτικό υλικό από τον Ερυθρό Σταυρό σε αναξιοπαθούντες Έλληνες κατά την διάρκεια του χειμώνα της γενοκτονίας και στους αντάρτες κατά την διάρκεια των χρόνων της κατοχής. Για προσέξτε: Οι δικαστές (αυτοί από συστάσεως του Ελληνικού κράτους υπομόχλια του καθεστώτος ήταν και εξακολουθούν) που τον αθώωσαν βασίστηκαν στην μαρτυρία του εξ Ευβοίας πολιτικού Πάνου Χατζηπάνου που μετέπειτα και επί της πρωθυπουργίας του Γεωργίου Παπανδρέου (1944) ανταμείφθηκε με το υπουργείο Παιδείας και επί κυβερνήσεων Τσαλδάρη με τα υπουργεία Πολιτικού Συντονισμού και δικαιοσύνης . Κατά τις εφημερίδες της εποχής μέλος της Γερμανικής τεκτονικής στοάς. Ήταν δε τόσο αξιόπιστος μάρτυρας που αργότερα και πλέον ως υπουργός Μεταφορών συνελήφθη για ματαίωση μειοδοτικού διαγωνισμού μεταφοράς υγρών καυσίμων και καταδικάστηκε για χρηματισμό! Οι λύκοι κι αν προβιά άλλαξαν συνήθειες δεν αλλάζουν..
Ιδού η γραμμή αίματος. Ο Νίκος Χριστοφοράκος στο κέντρο.

Κι εσείς ω αφελείς Έλληνες περιμένετε οι απόγονοι των αιμοσταγών ληστών του Εθνικού μας χρυσού Νεοχιτλερικοί της Μέρκελ να σας παραδώσουν ησύχως και δια της νόμιμης οδού μια από τις αιχμές του Νεοταξικού δόρατός τους.. Τον Μιχάλη!!  Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει.. Δεν μιλάμε για τον Καπετάν Μιχάλη του θεϊκού Καζατζάκη και της καρδιάς μας... Αλλά για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο!!!
Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr