Δεν είναι ηλίθιος.. Είναι υποτελής !!!!!!!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος 


Για τον τελευταίο πρωθυπουργικό απόγονο της οικογένειας Παπανδρέου η αναφορά. Αυτόν τον οποίο η διεθνής τοκογλυφική μαφία έχει από καιρού μεταλλάξει σε γενίτσαρο προστασίας των εν Ελλάδι συμφερόντων της. Από διετίας και από την πρώτη ημέρα σύστασης των ψηφοδελτίων του ΝΕΟΠΑΣΟΚ το διαλαλώ πάσει δυνάμει. Τόσο δια μέσου της έντυπης όσο και της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας. Με τεράστιο οικονομικό κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό κόστος. Και δεν πρόκειται να διακόψω έστω και αν το άθροισμά τους θα με οδηγήσει με ακρίβεια μαθηματική στην φυσική μου εξόντωση. Επειδή έχω από μικράτα μου ενταχθεί στην λογική του αξιώματος πως αν έστω και ένας έλληνας πειστεί για την ακαταμάχητη αλήθεια σου τότε άξιζε που σπατάλησες μια ολόκληρη ζωή γι αυτή. Και μια αλήθεια καθίσταται ακαταμάχητη όταν εξέχοντα στελέχη της διανόησης θέτουν τα επιχειρήματά τους ως πλάτες για να στηριχθείς σε αυτές και να σκαρφαλώσεις ακόμη πιο ψηλά. Απόψε λοιπόν θα ήθελα από την θέση του ακροατή να μοιραστώ μαζί σας την ομιλία ενός μεγίστου εξ αυτών. Του.......... καθηγητή Rick Woolf από το πανεπιστήμιο Apshert της Μασαχουσέτης.

Τι το ιδιαίτερο παρουσιάζει (εκτός βεβαίως της ως αρνητικό κέρδος δικαίωσης όλων όσων δημόσια όπως εγώ έχουν διατυπώσει παρόμοιες θέσεις) και γιατί τον επικαλούμαι; Αρχικώς υπήρξε καθηγητής (πανάθεμά τον επειδή πρωτίστως δεν τον δίδαξε ήθος) του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου. Και δευτερευόντως συμπίπτει να τεκμηριώνει στέρεα αλλά και γλαφυρά το πολιτικό μου μήνυμα. Πως η κλοπή των λαών διαδραματίσθηκε κατά απολύτως νομιμοφανή τρόπο και όλα τα περί διαφθοράς που ανακοινώνονται για αντιπερισπασμό, είναι αναρριχόμενοι κισσοί στην επικάλυψη του βασικού κορμού από το ειδεχθές αυτό έγκλημα. Η μεγάλη κατά των λαών ληστεία ξεκίνησε στην Αμερική περίπου στα τέλη της δεκαετίας του 60 με την χώρα μας να την ακολουθεί υστερώντας κατά είκοσι χρόνια. Τέλη της δεκαετίας του 80 με τον γνωστό σε όλους εφιάλτη της πολιτικής Κωσταντίνο Μητοστάκη αλυτάρχη, να θέτει από το σημείο εκκίνησης το πάγωμα των μισθών και ημερομισθίων υπό το γνωστό σύνθημα 0+0=14 (!!!) για να τον ακολουθήσουν κατά πόδας, οι Σημίτης Καραμανλής κι ετούτος ο βασιβουζούκος ο σημερινός. Αν στο γεγονός αυτό συμπεριληφθεί τόσο η φοροαπαλλαγή όσο και η εισφοροδιαφυγή της πλουτοκρατίας τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ποιος ακριβώς είναι ο μυθικός θησαυρός που αυτοί συσσώρευσαν στα σεντούκια τους τον οποίο άρχισαν επιπλέον να μας δανείζουν!!!!!!Οι αχρείοι..  Ναι φίλτατοί μου. Τα δικά μας λεφτά χρωστάμε τόσο ως ιδιωτικό όσο και ως δημόσιο χρέος. !!! Αυτό κι αν είναι το έγκλημα των εγκλημάτων που το καλύπτουν όπως οι γάτες τα κόπρανά τους κάτω από την δυσώδη αλλά τεχνητή λάσπη των σκανδάλων.

Αξία έχει ωστόσο να τα ακούσετε (με ελληνικούς υπότιτλους) δια στόματος ενός Αμερικανού και φυσικά μη κομμουνιστή καθηγητή στην διεύθυνση αυτή. http://www.youtube.com/watch?v=AG0zL1ZIw08  Κλαυσίγελοι (επειδή το χιούμορ του είναι εξαιρετικό) εξ αιτίας της κατάντιας μας θα καταστείτε. Μην το χάσει κανείς..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr