12 χιλιόμετρα ΕΥΡΩ.

 Γράφει ο Θ.Χ.

Εδώ στήνεται ένα μεγάλο παιχνίδι από τους καλούς κομματικούς φίλους και μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης κάποιοι γνωστοί εργολάβοι θα θησαυρίσουν εις βάρος μας.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ένα βλακώδες ημίμετρο προωθείται από τον Υπουργό και τον κομματικό μηχανισμό και φαίνεται πανάκεια στην αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών (σας θυμίζω ότι και ο Αβραμόπουλος είχε αγοράσει εκατομμύρια εμβόλια για το Η1Ν1 τα οποία πετάχτηκαν για να θησαυρίσουν κάποιοι κομματικοί φίλοι εισαγωγείς φαρμάκων).
Σε περίοδο οικονομικής ύφεσης πρέπει να ανοίξουν δρόμους και καινούριες εργολαβίες στους συνεργάτες τους........ μεγαλοεργολάβους  και στις Τράπεζες που τους στηρίζουν  (και τους εργολάβους αλλά και το ΠΑΣΟΚ).
Το πρώτο και μικρό βήμα θα είναι η κατασκευή των 12 χμ, και αφού πανηγυρικά διαπιστωθεί ότι η μάντρα δουλεύει, τότε και μόνο τότε θα πάνε με τους δικούς τους γνωστούς εργολάβους/ κατασκευαστές/αντιπροσώπους/ξένες εταιρείες (Siemens…) με καινούριο c4i για την κατασκευή στα υπόλοιπα χιλιόμετρα.
1. Φανταστείτε το συνολικό κόστος τείχος/ ηλεκτρονικός εξοπλισμός/προσωπικό/ παράπλευροι δρόμοι/ κτήρια που θα στεγάσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες….!
2. Φανταστείτε την επέκταση του "επιτυχημένου" όπως θα πουν πλέον μέτρου και στα υπόλοιπα σύνορα μας!
3. Επίσης φανταστείτε τι σκάφη νέας τεχνολογίας πρέπει να ναυπηγήσουμε και τι ειδικά αεροπλάνα/ελικόπτερα πρέπει να πάρουμε και πόσο θα τα πληρώσουμε στην Γερμανία/Γαλλία/Ολλανδία για να φυλάξουμε τα Θαλάσσια σύνορα μας, εφόσον πλέον οι λαθρομετανάστες θα μπαίνουν από εκεί γιατί ο Έβρος θα φυλάγεται.
Μήπως θα ήταν πιο εύκολο και προσοδοφόρο να παίξουμε τον ρόλο του μεσίτη όπου έναντι χαμηλής αμοιβής θα κάνουμε τους λαθρομετανάστες "νόμιμους" και θα τους στέλνουμε με γνήσια χαρτιά στην πολιτισμένη Βόρεια Ευρώπη και την Αγγλία ώστε να δουν και αυτοί τι σημαίνει πολιτισμός και λαθρομετανάστευση.
Τότε ίσως μας βοηθήσουν πραγματικά αναλαμβάνοντας και μέρος του κόστους για να γλυτώσουν τους πολίτες τους από τους αλλοδαπούς που θα τους στέλνουμε (που δεν το πιστεύω κιόλας)
Με εκτίμηση
Θ.Χ