Πλακώθηκαν στη Σουπερ Λίγκα Μαρινάκης Πατέρας

Ανέβηκαν οι τόνοι στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη, Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέου. Το ευτράπελο είναι ότι αποφασίστηκε να εκπροσωπήσουν τη λίγκα οι Μαρινάκης, Πατέρας στη σύσκεψη κατά της βίας που έχει συγκαλέσει την προσεχή Δευτέρα ο γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής. 
Όλα ξεκίνησαν από την σπόντα που πέταξε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας για την αθωωτική απόφαση στην ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Παναθηναϊκό. “Δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη. Τι πράγματα είναι αυτά;” σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ.Μαρινάκης και προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου του Παναθηναϊκού: “Εσύ ως τι είσαι εδώ; Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ή της Θύρας 7; Εμείς είπαμε τίποτα που αθωώθηκες με την ιστορία με τον Κάκο;”

Το ωραίο είναι ότι του απάντησε με παρέμβαση ο Αχιλλέας Μπέος, που απευθυνόμενος στον κ.Πατέρα είπε: “Δεν έχεις ούτε το 10% των μετοχών του Παναθηναϊκού!” Εκεί ανέβηκαν περισσότερο οι τόνοι, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αφού επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Αχιλλέα Μπέο, του είπε: “Σήκω φύγε ρε από εδώ. Εσύ και ......όλη σου η οικογένεια δεν έχετε ούτε το 10% του Ολυμπιακού Βόλου. Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα;” Και η άμεση απάντηση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου: “Άντε από εδώ ρε Φιλιππίδη. Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί είσαι ρε. Μπροστινός είσαι. Πόσες μετοχές έχεις;”

Επικράτησε κομφούζιο, ο Νικόλας Πατέρας έγινε έξαλλος, ο Αχ.Μπέος αποχώρησε, αφού προηγουμένως ...τσακώθηκε με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γ.Κωνσταντινίδη, επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει προσφάτως και στον Σταύρο Αδαμίδη: “Ποια ΑΕΚ, θα παίζει μαζί μας για την όγδοη θέση!”

Αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ είχε και ο Β.Μαρινάκης, που έκανε λόγο για τραμπουκισμούς σε βάρος μελών της αποστολής του Ολυμπιακού στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι.

enet