Είδες, ο ΣΕΒ;…

Γράφει ο Μαγια

Ακούσατε πόσο ωραία τα λέει ο ΣΕΒ! Το κράτος είναι καλό όταν συναλλάσσονται μαζί του οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη και πολύ κακό επειδή προσφέρει εργασία σε χιλιάδες εργαζόμενους.
Εχει απόλυτο δίκιο το ΚΚΕ όταν επισημαίνει:«Οι μεγαλοεπιχειρηματίες προκαλούν με θράσος όταν αναφέρονται στο πελατειακό κράτος του οποίου αποτελούν προνομιακούς πελάτες, με αποτέλεσμα τη διόγκωση του δημόσιου χρέους».
Με άλλα λόγια πολλές επιχειρήσεις ζουν και πλουτίζουν από το κράτος, δηλαδή από τα χρήματα των φορολογουμένων. Διαπλέκονται με την πολιτική εξουσία και είναι κρατικοδίαιτες.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, πρέπει να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας. Ωστόσο οι απολύσεις δεν αποτελούν........ πανάκεια. Απαιτείται πρωτίστως, οι επιχειρηματίες να σταματήσουν να παίρνουν τις δουλειές με βρώμικες διαδικασίες και να επιστραφούν τα  κλεμμένα, ευυπόληπτε κύριε Δασκαλόπουλε, με το περισπούδαστο ύφος!

ΣΣ. Εκτός των άλλων, οι θρασείς και άπληστοι του ΣΕΒ, προσβάλουν και τον καλοκάγαθο ήρωα του θεάτρου Σκιών, τον Καραγκιόζη, αξιώνοντας: τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους…