Ποια ευχή έδωσε ο Μητσοτάκης στη θυγατέρα του;…



Γράφει ο Μαγια

Γεννητούρια σήμερα. Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη κάνει την εμφάνισή του, και επίσημα πλέον, στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το όνομά του; «Δημοκρατική Συμμαχία».
Το μεγάλο στοίχημα της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι να πετύχει εκεί που απέτυχαν ο Σαμαράς κι ο Αβραμόπουλος. Να αποδείξει αφενός μεν ότι, είναι ικανότερη,  αφετέρου δε ότι, η ΝΔ άξιζε καλύτερο ηγέτη. Βέβαια οι συγκυρίες είναι πολύ διαφορετικές από το παρελθόν, ωστόσο παραμένει αναλλοίωτο το αξίωμα: με παλιά υλικά δεν χτίζεις καινούργιο κτίριο…
Εξυπνη η κίνηση της πρώην υπουργού, να αρνηθεί να παραστούν στο θέατρο Μπάτμιντον εν ενεργεία βουλευτές της Ν.Δ., ακόμη και όσοι προτίθενται να την ακολουθήσουν αργότερα, καθώς θέλει η συζήτηση να επικεντρωθεί στην ίδια και το κόμμα της και ταυτόχρονα να βάλει φωτιά στα μπατζάκια του Σαμαρά, που το επόμενο διάστημα θα πατάει πάνω σε …αναμμένα κάρβουνα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι προς απόδειξη. Αν, δηλαδή, «περπατήσει» η εικόνα του  «πολυσυλλεκτικού κινήματος» και «αγκιστρωθεί» μερίδα ψηφοφόρων που επέλεξαν (για διαφορετικούς λόγους) την αποχή.
Απορία: Ποια ευχή έδωσε ο Μητσοτάκης στη θυγατέρα του;…