Στο μικροσκόπιο οι τηλεκάρτες, ψάχνουν και 15ο πακέτο

Τις τηλεκάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων νεαρών για τα τρομοδέματα προσπαθούν να αξιοποιήσουν οι διωκτικές αρχές, οι οποίες αναζητούν άλλο ένα παγιδευμένο πακέτο, μετά την "επεισοδιακή" εξουδετέρωση του δέματος-βόμβα για τη γαλλική πρεσβεία.

 Οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να ανιχνεύσουν τις τελευταίες τηλεφωνικές επαφές των συλληφθέντων, ενώ έχουν καταλήξει σε 4-5 περιοχές, από όπου έγιναν τηλεφωνήματα . Κατα πληροφορίες, οι περιοχές αυτές συμπίπτουν με περιοχές για τις οποίες υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών ότι ειχαν δει τους δυο νεαρούς...
 

Η διαδρομή του τρομοδέματος
Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι το τρομο-πακέτο για την γαλλική πρεσβεία, που εξουδετερώθηκε το μεσημέρι, της Πέμπτης περιφερόταν για τουλάχιστον τρεις ημέρες. Τη Δευτέρα παραδόθηκε σε εταιρία κούριερ στο Χαϊδάρι και μεταφέρεται σε υποκατάστημα της εταιρίας στο Νέο Κόσμο. Την Τρίτη μεταφέρεται στην γαλλική πρεσβεία, η οποια δεν το παραλαμβάνει και το τρομο-δέμα επιστρέφεται στο Νέο Κόσμο.  Την Τετάρτη, υπαλληλος της εταιρίας ταχυμεταφορών παιρνει πάλι το δέμα και το πηγαίνει για δεύτερη φορά στην γαλλική πρεσβεία, η οποια το θεωρεί ύποπτο και δεν το παραλαμβάνει  εκ νέου.  Ο υπάλληλος συνεχίζει τις παραδόσεις των υπόλοιπων δεμάτων και επι 9 ώρες κινείται έχοντας πάνω τη βόμβα! Το επιστρέφει στο τέλος της εργασίας του στην εταιρία και το θρίλερ παίρνει τέλος οταν την Πεμπτη η γαλλική πρεσβεία ειδοποιει τις αρχές για το ύποπτο δέμα.


nooz.gr