Τρεις στην συσκευασία του ενός..

 Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Ακόμη κι αυτός ο παρεξηγημένος Μακιαβέλι, ο ημίθεος (στην θέση του θεού υφίσταται συνωστισμός) των πολιτικών ραδιουργιών, θα είχε υποκλιθεί εμπρός στους ατιμώρητους και ως εξ αυτού απροσμέτρητους βυζαντινισμούς των βασιβουζούκων υποτελών του ΔΝΤ. Εκ της «καλο-λαδωμένης» τους εκλογικής μηχανής παρήχθησαν τρία ομοιότυπα (τα δύο δώρο) τα οποία διανεμήθηκαν από  τα κομματικά τους delivery στην εκλογική περιφέρεια της  Αττικής, (και όχι μόνον), μπορεί υπό διαφορετική ονομασία αλλά πάντα εντός της ίδιας συσκευασίας. Αυτής του ΝΕΟΠΑΣΟΚ.!! Κάπως έτσι στην βάση της λογικής των πωλήσεων μας προέκυψαν οι κ. Δημαράς και Μητρόπουλος.. Ως υποκατάστατα του κ. Σγουρού. Μα και οι τρεις από κοινού είναι πολιτικά αποπλύματα του μόνου γνήσιου πολιτικού ιζήματος. Γνωρίζουν καλά οι του Μαξίμου, ότι δεδομένου του σοσια(λ)ηστ(ρ)ικού τους εκσυγχρονιστικού παρελθόντος μας προέκυψε οικονομική καχεξία εξ αιτίας της οποίας, η αγορά από το εκλογικό καλάθι καθαρόαιμων πολιτικών προϊόντων είναι απαγορευτική.   Λογικό. Εμείς δεν έχουμε τον χρόνο και το χρήμα να ψάξουμε στα σκουπίδια για πολιτικά διαμάντια κι αυτοί μας διαθέτουν το μόνο που έχουν. Ζιργκόν! Κατέφυγαν έτσι στην λύση των φθηνών κακέκτυπων που τα ..........επένδυσαν τυχοδιωκτικά με επιχρίσματα ανεξαρτησίας. Επιδιώκουν δηλαδή με αποκριάτικες μεταμφιέσεις (κάτι σαν λύκοι ντυμένοι κοκκινοσκουφίτσες), να υφαρπάξουν την ψήφο μας μισοτιμής... Προηγουμένως ωστόσο και εντός του κοινοβουλίου πλειστηρίασαν δια νόμων τα συνταγματικά δικαιώματά μας έτσι ώστε να είμαστε ευάλωτοι κατά την στιγμή της διαπραγμάτευσης της ίδιας μας της ζωής...  Γιατί αυτός είναι ο τελικός τους στόχος. Η υποθήκευση της ζωής ενός εκάστου εξ ημών, αφού πολύ σύντομα το «είναι» μας θα αποτελεί το αποκλειστικό «έχει μας»... 

Αν επομένως την ογδόη Νοέμβρη δεν «έχει» ο λαός δια της ψήφου του αναδείξει σε κυρίαρχη δύναμη τα στρατεύματα του αντιμνημονιακού αγώνα, μετέπειτα αθώος πολίτης δεν θα υπάρξει. Επειδή δια της εκλογικής του χειρός θα έχει στερήσει την πολιτική δυνατότητα σε όσους διαθέτουν το ηθικό ανάστημα να σταθούν ανάχωμα στην καθολική επέλαση των τραπεζιτών. Η αποχή το λευκό και το άκυρο που από εντεταλμένους υποβολείς προτείνεται, εξισούνται με το κοινοβουλευτικό «παρόν» ενός εκ των τριών υποψηφίων περιφερειαρχών του ΝΕΟΠΑΣΟΚ. Δηλαδή. Ασελγούν κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση επί των απογόνων σου και μάλιστα ενώπιόν σου, κι εσύ αντί βοήθειας το απολαμβάνεις δηλώνοντας παρών!!! Αν αντικαταστήσετε τους απογόνους με τους ψηφοφόρους αυτομάτως θα καταστεί απολύτως κατανοητό το πολιτικό έγκλημα των κάθε λογής.. ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων της κυβερνώσας πολιτικής συμμορίας. Είναι δε οι συγκεκριμένοι αυτής της έκτασης αδέσμευτοι που όλα τα καθεστωτικά Μέσα τούς αναπαράγουν πάση δυνάμει έτσι ώστε να ακούμε ακόμη και τον απεχθή τσιγαρόβηχά τους. Βεβαίως σε ότι γράφω δεν έχω χρεία αποδείξεων, αφού πολλά εξ αυτών είναι αυταπόδεικτα εν προκειμένω ωστόσο θα επικαλεστώ την εξής: Σοφία Σακοράφα είναι το όνομά της. Επίσης αρνητής του μνημονίου και με το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ταυτότητά της επί της  θέσης του θρησκεύματος. Από τα μικράτα της. Προέβη σε δυο δηλώσεις. Η πρώτη μερικές ημέρες μετά την θαρραλέα άρνησή της να υποταχτεί στους ντόπιους και ξένους κατακτητές, και η δεύτερη πρόσφατα σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές, αναδεικνύοντας πολιτικές αρχές και αξίες που έχουν από την εργολαβική ενημέρωση ενταφιαστεί. Το ότι σε αντίθεση με τον τσιγαρόβηχα των .. «αδέσμευτων» δεν τις ακούσατε ή διαβάσατε αποδεικνύει την βαθιά ενόχληση των εντεταλμένων από την δουλική κυβέρνηση σκοταδιστών, μιας  ελώδους ιδιωτικής και δημόσιας τηλοψίας.

Λόγοι επαρκείς που κατά τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές σας παρέχουν το ισχυρό άλλοθι να μαυρίσετε τους μνημονιακούς και τα κατά την Τσαρουχική δήλωση τους ανεξάρτητα αλλά κέρινα ομοιώματά τους. Λιώστε τα όλα στην κατακόκκινη φωτιά.. (σας βεβαιώ γνωρίζοντας καλά το καθεστώς πως είναι η μόνη πολιτική θέση που τρέμουν). Ντόπιους και ξένους μεταπράτες της ζωής μας. Πριν είναι αργά..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr