Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες!!!!

 Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Οι πρώτοι αποκρουστικοί απόηχοι ενός αόρατου φασισμού όπως τα stealths έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στον πολιτικό ουρανό. Δίχως την παραμικρή χρονοτριβή από την επομένη της ψήφισης της μαύρης ντιρεκτίβας στο Συμβούλιο της Ευρώπης η «καθημερινή» φυλλάδα του μονοπύθμενου μαουνιέρη, τσουβάλιασε σκόπιμα κάποια σάπια αιτήματα των μαθητικών καταλήψεων για να σμιλέψουν το γνωστό προβοκατόρικο γλυπτό της πρώτης τους σελίδας. Κομματικοί σχηματισμοί (ΚΚΕ) υποκινούν τους μαθητές(!) γράφουν ωσάν ο λαός και ιδιαίτερα τα νιάτα και υπό τις σημερινές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας να χρήζουν κομματικής προώθησης προκειμένου να ξεσηκωθούν.. Αν όμως οι «συγκεκριμένοι συνάδελφοι» δεν διεκπεραίωναν εργοδοτικές παραγγελίες και έθεταν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της δημοσιογραφικής ανίχνευσης, θα διαπίστωναν γρήγορα πως το SMS υπό τον υποβολιμαίο τίτλο «καταλήψεις για το όριο των απουσιών» που λασπώνει τον αγώνα τους, είχε ήδη καταγγελθεί και απορριφθεί από το συντονιστικό των μαθητών.. Σιγά μην ενδιέφερε τα ρεμάλια που ασκούν την δημοσιογραφία με υλικό από την σαβούρα των μονοπύθμενων του μανουνιέρη.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Γιώργο Τράγκα ο οποίος κατά το κατάπτυσμα που καλείται ΕΣΡούδικο υπέπεσε στο αδίκημα της ύβρεως ενός πρώην πρωθυπουργού του οποίου συνολικά η αυλή εγκαλείται για ληστείες κατά του δημοσίου. Όχι το ...........όνομα αυτού δεν είναι LIDL ή Deutsche Bank όπως το καχύποπτο μυαλό σας υπέθεσε, αλλά Κώστας Σημίτ(en) και αποτελεί σήμερα συνώνυμο της διαπλοκής και της μειοδοσίας... Επεβλήθη λοιπόν στο Μιντιακό Μέσο εργασίας (alter) του πρώην συναδέλφου (γιατί πλέον είναι εκδότης) το ποσό των 60000 ευρώ ως πρόστιμο επειδή αναφέρθηκε σε ό,τι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως φύλλου ηλικίας παιδείας οικονομικής κατάστασης και κοινωνικής θέσης γνωρίζουν. «Πως ένα θηριώδες μέρος του χρέους προκλήθηκε κατά την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας με αδιαφανείς διαδικασίες.» Χώρια από το γεγονός του ότι κάποιοι συνάδελφοι μεταξύ των οποίων και εγώ καταδιώχθηκαν απηνώς από τον ίδιο επειδή από τότε επισημαίναμε τον βίο και την πολιτεία του, και επίσης χώρια από το ότι με τον Γιώργο Τράγκα μας χωρίζει πολιτικό χάος, στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ παρά να αποδεχτώ πως τη συναινέσει του πολιτικού σκώληκος εν ονόματι Καρατζαφύρερ, έχει εναντίον του εξαπολυθεί ένας δια οικονομικών μέσων πολιτικός διωγμός, απλώς γιατί συντάσσεται ηχηρά (ίσως και ιδιοτελώς δεν με απασχολεί ) στον καθολικό αγώνα των ορθοδόξων χριστιανών κατά του Μνημονίου.. Μην τρομοκρατήστε. Αντιθέτως. Τρομοκρατήστε εσείς τα πολιτικά δουλικά των τρομοκρατών σας τραπεζιτών ντόπιων και ξένων με την ζωντανή σας παρουσία στο πλευρό εκείνου που εξεγείρεται. Του όποιου εξεγείρεται..


Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr


Yς: Τους Γιώργο Τράγκα και τον γιατρό Φικιώρη (που επίσης τιμωρήθηκε από τα πτυελοδοχεία του ΕΣΡούδικου) τους γνωρίζω από την επαγγελματική μου νεότητα. Τον πρώτο γιατί παρά τις περί του αντιθέτου ισχυρές (όμως δίκαιες ξέρεις Γιώργο εσύ το γιατί) πιέσεις που δέχτηκα τον προσέλαβα την δεκαετία του 80 όχι μόνο ως άνεργο αλλά ως εξαιρετικό ρεπόρτερ σε μια δημοφιλή κυριακάτικη εκπομπή της οποίας υπήρξα αρχισυντάκτης (παρουσιαστές Δημήτρης Κωσταντάρας Έλενα Ακρίτα) και δικαιώθηκα από την προσφορά και την ανιχνευτική ποιότητα της εργασίας του. Με τον δεύτερο διασταυρώθηκα κατά την άσκηση του λειτουργήματός του ως γιατρού μαχητή του τίμιου ιατρικού μεροκάματου και όχι του «φακελακίου». (το πλήρωσε με την αποπομπή του από την πιάτσα γιατί τους την εξέθεσε.) Το δυστύχημα για τους εν εντεταλμένη υπηρεσία διώκτες τους είναι πως επειδή γνωρίζω και αυτούς προσωπικά γνωρίζω καλά και τις υπόγειες διαδρομές ανέλιξης ενός εκάστου εξ αυτών για να μην αναφερθώ στην παιδεία ορισμένων η οποία δεν επαρκεί για την σύνταξη μιας ολοκληρωμένης πρότασης στα Ελληνικά. Τα βοθρο-λύματα του επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας ευαγούς ιδρύματος ανιάτων οσονούπω και αφού σας προειδοποιήσω για να κρατήσετε την μύτη σας κλειστή.