Κουτρουμάνη, θα βγεις από το …λαγούμι;

Γράφει ο Καφενόβιος 

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον αν. υπουργό και πρώην επιφανή εργατοπατέρα Γ. Κουτρουμάνη, το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της «Ελευθεροτυπίας»: Δουλειά 12 ώρες, πληρωμή για 4. Εργασιακόε μεσαίωνας για 25 ευρώ. Συμβάσεις μιας μέρας χωρίς δικαιώματα.

Ε ρώτημα: Ο κρυπτόμενος μετά το καλοκαιρινό ρεζιλίκι στη Λευκάδα, υπουργός, θα τολμήσει να ξεμυτίσει από το λαγούμι του για να στηρίξει, τις επιλογές του κυβερνώντος κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως, εμφαντικά, ζήτησε ο πρωθυπουργός; Ή θα περιορισθεί στην …ασυλία και ............
ασφάλεια των τηλεοπτικών εμφανίσεων;
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα κατά το κοινώς λεγόμενο… Να βγει στην κοινωνία και να γίνει ρόμπα ή να συνεχίσει να γράφει εις τα παλαιότερα των υποδημάτων του τις γραφικές πλέον πρωθυπουργικές προτροπές για διαφάνεια, αξιοκρατία κ.ο.κ.
Σημείωση: Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να μπορούσε να δει κάποιος τις αντιδράσεις στα πρόσωπα των μελών του υπουργικού συμβουλίου όταν ο Γ. Παπανδρέου, σε μια αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε στη φαυλότητα. Δεν θα δυσκολευόταν να διακρίνει τους υπουργούς, που έβλεπαν, έστω για μερικά δευτερόλεπτα, το είδωλό τους στον καθρέφτη. Ο Κουτρουμάνης, θα πρέπει να ήταν ο ένας. Εχουν να λένε, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, για τον τρόπο που εξαργυρώνει τα προεκλογικά γραμμάτια σε πολιτικούς φίλους του, εξαπτέρυγα της γνωστής καμαρίλας των κρατικοδίαιτων εργατοπατέρων. Μέχρι και …αρμοδιότητες  διάλυσης υπηρεσιών τους έχει εκχωρήσει προκειμένου να παίζουν τα πελατειακά τους παιχνίδια.