Οι δρόμοι της φωτιάς!!!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Κρυφτό με τον θάνατο αποφάσισε να παίξει υπό το προσωπείο ενός Πετέν στον ΟΗΕ ο κατ’ εντολή του Εβραϊκού λόμπι πρωθυπουργεύων της Ελλάδας. Προσημειώνοντας για λογαριασμό της ντόπιας αλητοελιτοκρατίας ζωές Ελληνοπαίδων, βούτηξε με αιχμή το ενεργειακό στα βαθιά των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, προκαλώντας την μήνη των Αράβων τις πρώτες αντιδράσεις των οποίων έχουμε ήδη καταγράψει. (Συρία αναγνώριση των Σκοπίων με το συνταγματικό τους όνομα.) Άλλωστε ο ίδιος προ δύο μηνών σε Τελ Αβίδ και Ραμάλα τοις κείνων ρήμμασι πειθόμενος, σήκωσε το περίστροφο (εκείνο που κρατούσε για τους διεθνείς τοκογλύφους) και το έθεσε στο μέτωπο των Παλαιστινίων, προκειμένου αυτοί να υποταχθούν στην άνευ όρων αφανιστική για τον λαό τους ειρήνη. Ειρήνη made USA την οποία τους επιβάλλουν κυνικά οι Σιωνιστές γείτονές τους. Ταυτισμένος απόλυτα με τους πέραν του Ατλαντικού πολιτικούς του νονούς συναντήθηκε κατ’ εντολή τους με τον πρόεδρο μιας ανερχόμενης περιφερειακής δύναμης τον Αχμέτ Αχμαντινετζάντ προκειμένου ως ανθυπομαφιόζος κομιστής εκβιαστικών παραγγελμάτων να τον........
προειδοποιήσει αυστηρά για την διακοπή του πυρηνικού του προγράμματος..  Ποιος; Ο his master voice. Το υπερατλαντικό δουλικό. Αλλά: «Εμείς ασκούμε μια πολιτική ανοικτών διαδικασιών, γι αυτό λέμε πάντα την αλήθεια» δικαιολογήθηκε πανικόβλητος εμπρός στην έντονη αντίδραση του Ιρανού προέδρου για να τον εξοργίσει έτι περισσότερο σε μια περίοδο όπου:

Οι δικοί μας γείτονες οι Τούρκοι και υπό τον αέρα του Μωαμεθανισμού πλέουν πλησίστιοι προς τα λιμάνια των ομόθρησκών τους Αράβων και κυρίως εκείνα του Ιράν. Και το κάνουν προκειμένου να δέσουν με δικούς τους όρους συνεργασίες και συνθήκες που θα τους ωφελήσουν όχι μόνον οικονομικά αλλά και εθνικά, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις Αμερικανικές υποδείξεις. Γιατί και αυτοί όπως και εμείς δεν έχουν πρωτογενείς πηγές ενέργειας. Είναι «δια-μεταφορείς». Οι πηγές εξακολουθούν να βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο ενός Μουσουλμανικού πληθυσμού. Ή πιο σωστά μερικών εμίρηδων όπως ο τύπος που θέλει να ανοίξει στην Ελλάδα έναν διεθνή οίκο ανοχής δια του οποίου θα υποδέχεται την ντόπια και αλλοδαπή αλητοελιτοκρατία για την κάλυψη των πάσης φύσης διαστροφών της. (Από ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο λευκής σαρκός ως το εμπόριο όπλων και την διακίνηση ναρκωτικών). Και η τουρκική διπλωματία το επιχειρεί αμφίπλευρα. Προς βορρά και νότο. Εκμεταλλευόμενη το κενό που προκαλεί η άρση της εμπιστοσύνης των Ρώσων έναντι της χώρας μας, ξεκίνησε ανοικτές διαπραγματεύσεις με την κυβέρνησή τους ακόμη και για θέματα που τον πρώτο λόγο όφειλε εξ ορισμού να έχει η Ελλάς. (αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης). Γι αυτό και εν ονόματι των απανταχού Μουσουλμάνων πουλά ο Ερντογάν ανέξοδο τσαμπουκά στο Ισραήλ που όμως έθεσε εμάς ενώπιον των γνωστών ανακολουθιών μας γιατί μια τόσο μικρή χώρα προβαίνει εσχάτως σε τόσο μεγάλες απάτες. Και με το βόδι και με τον ζευγά για να καταλήξουμε στην χειρότερη επιλογή.. Να γίνουμε βόδια στην θέση του βοδιού. Κάπως έτσι πλησιάζει η άγρια  ώρα της εθνικής μας απομόνωσης. Που σημαίνει εύκολη λεία. Όχι μόνο για τις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις της Τουρκικής στρατοκρατικής πολιτικής. Αλλά ακόμη ακόμη της Αλβανίας και των Σκοπίων. Κι αν ο εφιάλτης αυτός σας φάνταζε κάποτε εξαιρετικά μακρινός, κάνετε λάθος. Σήμερα βρίσκεται προ των πυλών αφού οι προ τριαντακονταετίας προφητείες Κίσσιγκερ επαληθεύονται. Οι διάφοροι Πετέν της Ελλάδας έχουν ευστοχήσει στα εναντίον μας χτυπήματα που αφορούσαν κυρίως την κοινωνική μας συνοχή. Μια ευκαιρία έχουμε. Την τελευταία. Αυτή της εβδόμης Νοέμβρη. Ή μαζί με τα παρακολουθήματά τους στέλνουμε στον διάβολο την Μαύρη Συμμαχία της μειοδοσίας ( που παρ’ όλ’ αυτά δεν θα έχει καμιά αξία αν δεν τους περάσουμε λαϊκό δικαστήριο μετά), ή δια της ψήφου μας συνυπογράφουμε την θανατική ποινή των παιδιών μας. Αποφασίστε..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

Υσ: Εντυπωσιακό. Φτάσαμε στο σημείο το κόμμα που κατά τους αστούς προπαγανδιστές θα παραχωρούσε στην βάση του προλεταριακού του διεθνισμού και εθνικά εδάφη στο όνομα των λαών, να δηλώνει με αφορμή το ξεπούλημα της λαϊκής περιουσίας δια του αρχηγού του πως ακόμη και τα πρώην Σοβιέτ να το ζητούσαν οι δημόσιες επιχειρήσεις είναι πλούτος λαϊκός και δεν εκποιούνται!!! Κι από την άλλη να έχουμε μια άθλια κυβέρνηση που παραχωρεί την εθνική κυριαρχία στο όνομα των δανείων της αλητοελιτοκρατίας!!  Δυστυχώς ο δι απαγχονισμού θάνατος έχει στο όνομα …του πολιτικού.. πολιτισμού (sic) καταργηθεί..