Αντίδραση στο Χρηματιστήριο με άνοδο +1,53%.


 Επιμελείται ο Anti-Trader

Αντιδρώντας στην μεγάλη βουτιά των προηγούμενων συνεδριάσεων το Ελλ.Χρηματιστήριο κινηθηκε σήμερα ανοδικα και με μια απότομη κίνηση στις δημοπρασίες έκλεισε στις 1610 μ.(+1,53%).
Ο προβληματισμός γύρω από την ΕΤΕ και την άυξηση κεφαλαίου συνεχίστηκε, όμως η μεγάλη άνοδος των άλλων τραπεζικών τίτλων παρέσυρε και τον Γενικό Δείκτη.
Το θολό τοπίο  πάντως γύρω από την Ελληνική και Παγκόσμια οικονομία δεν δείχνει να αλλάζει και τα όποια θετικά στοιχεία βγαίνουν, διαδέχονται αμέσως μετα τα αρνητικά και τανάπαλιν. Στην παρούσα φάση η βραχυπρόθεσμη τάση είναι αδύνατο να προβλεφθεί. Για την μακροπρόθεσμη τα έχουμε πεί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για περαιτέρω πτώση και λιγότεροι για  .........
ανοδική κίνηση. Προβληματισμό μας προκαλούν τα "ενθουσιώδη σχόλια" στις χθεσινές ειδήσεις των καναλιών για την αύξηση κεφαλαίου
της ΕΤΕ τη στιγμή που είναι γνωστό ότι στις δύσκολες περιόδους ανάλογες κινήσεις δεν αρέσουν στις αγορές. Μάλιστα κάποια στιγμή χθες η ΕΤΕ υποχωρούσε πάνω από -10%! ΕΤΕ  9,68(-0,51%)  ΑΛΦΑ 5,58(7,31%)  ΕΥΡΩΒ 5,36(5,30%)  ΔΕΗ 11,94(-0,50%)  ΟΤΕ  5,93(2,42%)