ΝΤΡΟΠΗ

Γράφει η Ρούλα Τάκη

Χτές όπως ο περισσότερος κόσμος πήγα στην εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι στην χάρη της Παναγίας μας. Λύπη με γέμισε το γεγονός ότι ο εφημέριος θεώρησε καλό να εκφωνήσει ένα τεράστιο λόγο από τον οποίο δεν καταλάβαινε κανείς τίποτε αφού ο εν λόγω εφημέριος πρέπει να ήταν μάλλον αγράμματος, και μιλάμε για εκκλησία της Αθήνας, αλήθεια σεβασμιώτατε αρχιεπίσκοπε, στείλτε τους κάτι να έχουν για μπούσουλα αφού νομίζετε ότι έτσι θα μείνουν οι πιστοί στην εκκλησία.
Να εκφωνεί ο παπάς τον λόγο και τα μωρά να κλαίνε μία ώρα με τις μανάδες όρθιες αφού περίμεναν να κοινωνήσουν. Το γεγονός που με εξόργισε όμως, και όχι μόνο εμένα αλλά και άλλους ανθρώπους ήταν ότι μετά τον λόγο είχανε το .......θράσος να βγάλουνε δίσκο για να δώσει ο καθένας από εμάς ότι μπορούσαμε. Καλά δεν ντρέπεστε κύριοι της εκκλησίας, ο ελληνικός λαός να πεινάει και σεις αντί να τους δίνετε βοήθεια να βγάζετε και δίσκο για να σας δώσουν χρήματα? Ντροπή σας.
Σεβασμιότατε Αρχιεπίσκοπε μαζέψτε τους ............... Θα σας πάρουν και εσάς με τις πέτρες όπως τους πολιτικούς στο τέλος.