Αισιοδοξία για την πρόκριση

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ του Europa League. Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πολύ καλό και έγινε ακόμη καλύτερο, όταν έγινε γνωστό ότι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ενδέχεται να αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στην τουρκική ομάδα. Ο Βόσνιος επιθετικός συμμετείχε κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα, δεν είχε πρόβλημα να πιέσει τον εαυτό του και δεν ένιωσε ενοχλήσεις...


Στη χθεσινή προπόνηση ο Παύλος Δερμιτζάκης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Ο 41χρονος προπονητής έκανε κάποιες δοκιμές, αφού προβληματίζεται για κάποιες θέσεις στην ενδεκάδα - ιδιαίτερα για την επίθεση. Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν χωρίς αλλαγές στην άμυνα, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Σορλέν και ο Φωτάκης θα πάρουν θέση στο κέντρο. Από εκεί και πέρα, στην επίθεση υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: στις 16:00 ο Αϊκούτ Κοτσαμάν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Μισή ώρα αργότερα θα ακολουθήσει η προπόνηση της Φενέρ. Από την πλευρά του, ο κ. Δερμιτζάκης θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 20:00 και στις 20:30 η ομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση.

sport-fm.gr