ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ



« Με το νου πλουταίνει η κόρη, με τον ύπνο η ακαμάτρα» λέει η παροιμία και τη θυμόμαστε όσο οι αερολόγοι του ΥΠ.ΟΙΚ. μιλάνε για προϋπολογισμούς, έσοδα, μειώσεις δαπανών, σε φόντο ενός εκατομμυρίου ανέργων στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Προϋπολογισμοί της πλάκας με αέρα πατέρα και φύγαμε από τα οικονομικά τσακάλια του ΥΠ.ΟΙΚ. και του London School of Economics. Όταν το δόγμα της Ε.Ε. που ακολουθούν είναι η πλούσια Γερμανία πλουσιότερη και ο Ευρωπαϊκός Νότος – εν προκειμένω η Ελλάδα φτωχότερη. Όταν από ένα προϊόν που αγοράζουμε το 1/5 τουπηγαίνει στο Δημόσιο ως φορολογία πώς περιμένουν να γίνει ανάπτυξη οι οικονομικοί μας λιλιπούτειοι?. Πώς βγαίνουν τα άλλα καλόπαιδα του ΣΔΟΕ και μας μιλάνε για πρόστιμα τεράστια όταν η πραγματικότητα είναι απολύτως διαφορετική, όθεν προκαταβολή κάποιου ποσοστού έναντι και μετά φροντίζει το ίδιο το κράτος να μην τους τα παίρνει αλλά να τους στέλνει σε ένα δικαστικό κυκεώνα, που το ίδιο έχει δημιουργήσει, ώστε ...........
τελικά να μην τα εισπράττει. Κινήσεις του ΥΠ.ΟΙΚ. γαι το θεαθήναι. Θαλασσοπρόστιμα και κουτοχορτοεστίαση με λίγα λόγια από τα οικονομικά θηρία μας.

Πρύμνη- πλώρη εμπλοκή θα τους πάει σε λίγο καιρό ο λαός και αν έχουν υπηρετήσει στο Ναυτικό θα ξέρουν τί σημαίνει, αν όχι καλύτερα να μην το δοκιμάσουνε. Φτάνει πια και ας μη φωνάζουν στο παρασκήνιο γιατί τους έβαλε εβδομηνταδιάχρονο ιταλικό καπέλο ο Γιώργος Παπανδρέου. Ας πρόσεχαν.