ΤΡIKYΜΙΩΔΕΙΣ …. ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΕΝ ΦΑΛΗΡΩ



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Εμείς από πολύ νωρίς τα είχαμε προβλέψει … και είχαμε μιλήσει, για το επερχόμενο τσουνάμι, στο Φάληρο.
Για τα Μποφώρ που θα ταρακουνούσαν συθέμελα, το γνωστό πολυώροφο κτήριο.
Μόνο ο Αλαφούζος δεν άκουγε, και έτριβε με … χαζοχαρούμενη ηδονή τα χέρια του, μοιράζοντας λεφτά, στα νέα του, τότε, κελεπούρια …..
Είχαμε πει και στον γερόλυκο, τον πολύ πιο σώφρονα, Μπάρμπα – Αριστείδη , να μαζέψει τον Γιαννάκη του, γιατί θα του μπάσει πολλά «νερά», μέσα στο μέγαρο του Φαλήρου .
Δεν εισακουσθήκαμε όμως ….
Και να τώρα, τρέχουν και δεν φτάνουν …. Δεν ξέρουν από πού να πρωτο-μαζέψουν τις … απώλειες. Και μαζεύονται πια αυτές θαρρείς ….
Την κατρακύλα του πέντε τις εκατό, πώς να την μαζέψεις …..
Και να του έφερνε αυτό το ποσοστό, στην πρωϊνή του ζώνη, ένα κοριτσάκι των 700 ευρώ τον μήνα, που μόλις τελείωσε τη....... σχολή του, λες ένα …. «τέλος πάντων» και πας αλλού. Μα να του φέρνουν δυο τόσο πολύ διαφημισμένοι «αστέρες» με τόσα πολλά φράγκα ταϊσμένοι, αυτό είναι , για τον κάθε επιχειρηματία, τραγωδία.
Όμως Γιαννάκη μας, δεν φθάνει που δεν ήξερες ….. δεν φθάνει που δεν ρώτησες, μα δεν άκουγες κιόλας …. Πλήρωνε τώρα.
Έτσι κι αλλιώς, εύκολα τα βγάζεις …. Κοτζάμ Πανελλαδική εμβέλεια, σου χάρισε, ο συνέταιρος σου στην διαπλοκή, Ρουσόπουλος. Θα φας κώλυμα με μερικές εκατοσταριές χιλιάδες, που θα δώσεις, για τις κακές επιλογές σου …….
Εδώ ο …. Πρωτομάστορας σου Παναγόπουλος, ο τηλεοπτικός σου …. Φωστήρας, το Alter Εgo σου στις τηλεοπτικές σου, πρωτοβουλίες, βούλιαξε ολόκληρη την ΕΡΤ ….
Τσάκισε κυριολεκτικά, με τις επιλογές του, την δημόσια τηλεόραση …..
Και είναι ο πρώτος , στην ιστορία της Ελληνικής Τηλεόρασης, διευθυντής, που διώκεται, για κακουργηματικές πράξεις. Που πρόδωσε την εμπιστοσύνη , αυτών που τον διόρισαν και τον εμπιστευτήκαν, στο ύψιστο αυτό λειτούργημα, της πολιτιστικής ανάπτυξης και ενημέρωσης ….
Ξαφνικά για σένα, θα γινόταν άξιος, ικανός και τίμιος …
Το φίδι λέει κι αν αλλάζει, το ίδιο δέρμα βγάζει .
Κολλητοί είστε άλλωστε, στην διαπλοκή, με κοινούς κώδικες συμπεριφοράς.
Θα τα …. Βρείτε και με τα 5%, του γνωστού διδύμου ….
Μιας και στους καιρούς μας, για κάποια κανάλια, δεν παίζουν και τόση σημασία τα νούμερα ….
Αφού υπάρχουν , για να …. ξεπλένουν άλλα πράγματα …..

ΛΥΣΙΑΣ