H Γκαγκάκη για Τατιάνα και Θρασκιά


Και ξαφνικά οι εγχώριες τηλεοπτικές εξελίξεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μοιάζουν με ντόμινο. Τέσσερις παρουσιάστριες και τα τηλεοπτικά τους σχέδια προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ένα τηλεοπτικό πεδίο που από την επόμενη σεζόν δεν θα θυμίζει καθόλου το φετινό...




Τατιάνα Στεφανίδου
Λίγα εικοσιτετράωρα πριν γράψει στο προσωπικό της site για την αποχώρησή της, η Τατιάνα είχε ενημερωθεί για το ότι η εκπομπή της δεν θα συνεχιζόταν από πολύ υψηλά ιστάμενα στελέχη. Σε εκείνους που δεν το γνώριζαν ανήκουν και οι συνεργάτες της, που έπεσαν στην κυρι ολεξία από τα σύννεφα για τη διακοπή της εκπομπής.

«Άλλαξε η οικονομική τοποθέτηση του σταθμού» μας λέει η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη. «Υπογραμμίζω ότι δεν θα υπάρξει άλλη εκπομπή στη μεσημεριανή - απογευματινή ζώνη του σταθμού. Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην prime time ζώνη».


Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα κάνει συναντήσεις με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο ένας που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι το Star. H συνάντηση με τον Σταμάτη Μαλέλη είναι θέμα ωρών. Ο ίδιος σε συνέντευξή του μά λιστα είχε αφήσει να φανεί ότι το έδαφος για την είσοδο της Τατιάνας στο δυναμι κό του καναλιού είναι πιο πρόσφορο από ποτέ: «Για την Τατιάνα η πόρτα μου είναι ανοιχτή». Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους του καναλιού, «ο σταθμός χρειάζεται ένα δυνατό πρόσωπο για να εν δυναμώσει την απογευματινή ζώνη του».

Ράνια Θρασκιά
Μετά την επανεμφάνισή της στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή Elatte, αλλά και με την αποχώρηση της Τατιάνας, όλα τα εν δεχόμενα είναι ανοιχτά για την αξιοποίηση της Ράνιας στην τηλεοπτική σκακιέρα του ANT1 της επόμενης σεζόν.

Η Κατε ρίνα Γκαγκάκη διευκρινίζει τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Ράνιας σήμερα: «To συμβόλαιο της Ράνιας λήγει στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι η συνεργασία μας με τη Ράνια είναι μέχρι τότε. Τα έως τώρα δεδομένα δεν λένε ότι θα συνεχίσει η Ράνια σε κάποιο άλλο format. Αν θα αξιοποιηθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω».

Πάντως, και η ίδια λέει σε συνεργάτες της και φίλους που τη ρωτούν για τα άμεσα τηλεοπτικά της σχέδια ότι «αυτό το χρόνο που έμεινε εκτός τηλεό ρασης συνειδητοποίησε ότι οι εκπομπές που είναι προσαρμοσμένες σε αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία και την επικαι ρότητα της ταιριάζουν».

yupi.gr