ΠΗΡΑΝΕ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Δεν παλεύεται η κατάσταση με τα τηλεψοφίμια και τους τηλεχαμουριάρηδες «σταρ». Κανονικά θα έπρεπε να τους παίζανε τα φώτα, μετά από όλες αυτές τις πισωγυριστές φάπες που δίνει ο κόσμος στα δελτία τους εκφράζοντας την αποστροφή του σε όσα απίστευτα και πέτσινα ακούει. Ξεπετάχτηκαν όλοι αυτοί οι τηλεγκιόζηδες- υπάλληλοι με παχυλό μισθό των τραπεζιτών - και μας παρουσιάζουν την καρακάξα ως αητό.

Τα τηλελέσια βγήκαν από τους κάδους τους να μας βρωμίσουν το μυαλό λέγοντας ότι το ΔΝΤ είναι ο άθλος, ό,τι καλύτερο, το μόνο εθνοσωτήριον. Τα τηλεπαρτάλια επειδή είναι και βλαμένα δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι ξέρουμε πως ούτε μονόδρομος είναι, και μόνο πατριωτικό δεν χαρακτηρίζεται η γενοκτονία των νυν και μελλοντικών γενεών των Ελλήνων. Να πουν την μπόχα τους και όσοι την εισπνεύσουν, ας δηλητηριαστούν. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Αυτοί τιγκάρουν τον μπεζαχτά τους από τα πέτσα αφεντικά τους.

Ξανά μανά ξετρυπώνουν από την.......... αποχέτευση οι τηλελιμάρηδες, τώρα που επίκειται τραπεζική συγχώνευση-γκουμούτσα, και που μόνο τον χειμαζόμενο λαό δεν εξυπηρετεί. Δώστου να ρίξουν το δηλητήριο τους ότι είναι το απόλυτο θαύμα για την Ελληνική οικονομία, ότι τέτοιο κελεπούρι δεν θα ξανατύχει στο κράτος – το οποίο έχει ψωνίσει από σβέρκο με την τόσο χαμηλή προσφορά- και όλο το ξαμόλυμα της τραπεζικής προπαγάνδας που δεν συμμαζεύεται.

Όταν όμως ο λαός έχει βαρέσει μπιέλα από την ανέχεια και την ανεργία, δεν πολυκαταλαβαίνει την προπαγάνδα τους. Τον φορτώνουν, και επειδή οι τραπεζίτες έχουν βγάλει φάτσα κάρτα τους τηλεάκυρους για να κρύβονται από πίσω τους, να μην εκπλαγούμε αν τους πάρει στο τρέξιμο, όπως κάνει και με τους πολιτικούς, που πάνε στις περιφέρειες τους, και δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους.