ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ 4/7/2010


TRANSFORMER


· 21 χιλιάδες ευρώ πλήρωσε ένας Ρώσος σε ένα αυστριακό κοσμηματοπώλη για μια βουβουζέλα που είχε επένδυση χρυσό και διαμάντια.

· Παγκόσμιο κύπελλο 2010 χωρίς τις γελοιότητες του Μαραντόνα δε γίνεται. Μια τα πούρα που καπνίζει εν’ ώρα προπόνησης, μια το ποδόσφαιρο που παίζει αντί για τους παίκτες του, στο καπάκι και οι γραφικές δηλώσεις του, δεν αφήνουν τον διεθνή αθλητικό τύπο χωρίς να σχολιάζει την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του.

· Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας δήλωσε θαυμαστής του Μαραντόνα. Γούστα είναι αυτά.

· Ο Μαραντόνα φαίνεται να παίρνει πόδι από την εθνική Αργεντινή. Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήταν προπονητής, και τους πειραματισμούς του, κατά κάποιο τρόπο, τους πλήρωσε η Αργεντινή. Σίγουρα δεν είναι ο μόνος που φταίει, αλλά είναι βασικός παράγοντας του διασυρμού της Αργεντινής.

· Σε διαφήμιση ο παίκτης της Αργεντινής και πρώην του Άρη Σεμπάστιαν Αμπρέου χτυπά με τον ίδιο .......
σκαφτό τρόπο πέναλτι, όπως έκανε και στο τελευταίο εύστοχο πέναλτι εναντίον της Ουρουγουάης. Σύμπτωση?.

· Η τεσσάρα της Γερμανίας εναντίον της Αργεντινής έδειξε ποιός είναι το πραγματικό αφεντικό και ποιός ο φανφαρόνος. Αυτή η Αργεντινή και πολύ προχώρησε. Καιρός να δουν τι θα απογίνει η ομάδα τους γιατί μόνο ο Μέσι δε φτάνει, χρειάζονται άλλοι 10.

· Απαράδεκτη για άλλη μια φορά η παρουσίαση της ΝΕΤ με έναν Τσάρτα να σέρνεται όπως παλιά στο γήπεδο, και να μην κάνει ουσιαστική κριτική του ποδοσφαίρου. Βαρετός σαν να έβγαζε λόγο σε επικήδειο. Δεν ακουγόταν με τίποτα. Αμαρτία να τον πληρώνει ο κόσμος.

· 100 συμμετοχές συμπλήρωσε με την εθνική Γερμανίας ο Μιροσλάβ Κλόζε.

· Ο Μαραντόνα είχε αρνηθεί να καθίσει δίπλα στον Γερμανό Μίλλερ σε συνέντευξη Τύπου προσβάλλοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή, μετά το γκολ του Γερμανού εναντίον της Αργεντινής τον έμαθε καλύτερα, και πληρώθηκε ακριβά η αλαζονία του κοντόχοντρου Μαραντόνα.

· Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας δήλωσε ότι η ομάδα του έπαιξε σαν πρωταθλήτρια και άγγιξε το τέλειο στην απόδοση της.