ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΗΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ


TRANSFORMER


· Τι να πει κανείς για το απίστευτο παιχνίδι της εθνικής μα;? Όταν θέλουνε οι μπαγάσες να παίξουνε, παπάδες κάνουνε. Τα πάντα είναι ανοιχτά και ευχόμαστε να είναι το ίδιο ψυχωμένοι και με τους Αργεντινούς.

· Η δήλωση του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη είναι όλα τα λεφτά: «Παίξαμε για την Ελλάδα» είπε. Να γίνει το ίδιο και με την Αργεντινή και όπου μας βγάλει.

· Ο Μαραντόνα έχει ξεφύγει εντελώς. Συνεχίζοντας την κόντρα του με τον Πελέ δήλωσε ότι ο Πελέ χρειάζεται να επιστρέψει στο μουσείο. Μια ζωή απαράδεκτος ο ζουπάς.

· Οι Νοτιοαφρικανοί ξενέρωσαν μετά από την ήττα της εθνικής τους. Βλέπουν πολύ πιθανό τον αποκλεισμό τους.

· Επεισόδια στο Ντέρμπαν όπου υπάρχει μια νεκρή μετά από διαδήλωση εργαζομένων γιατί δεν τους έδωσαν την αμοιβή που συμφωνήθηκε. Είχαν υπογράψει να πληρώνονται με μεροκάματο 1.500 ραντ αλλά τελικά πήραν 190 ραντ.

· Καταιγιστική η εθνική Αργεντινής με τη Νότια Κορέα. Δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκόλ αλλά η όλη εμφάνιση της ομάδας, που δίκαια θεωρείται ως μία από τις υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου.

· Βραζιλία και Γερμανία είναι οι άλλες δύο υποψήφιες για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου.

· Ο προπονητής της Νιγηρίας Λαρς Λάγκερμπακ παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την αποβολή του παίκτη του Καϊτά. Ας του τραβήξει το αυτί και ας μην τον καλύπτει γιατί όπως είδαμε όλοι η φάση είναι πεντακάθαρη και η κλωτσιά προς Τοροσίδη βγάζει μάτια.