Το Party συνεχίζεται....!!!

Γράφει ο Πέτρος Πέτρου

Τι γίνεται κ. Γερουλανο επιτέλους εκεί πέρα στην ΕΤΑ??

Ένα ..πουλάκι μου «σφύριξε» ότι το παρτυ συνεχίζεται...Έχουν βρει νέα φάμπρικα για να κοροϊδέψουν τους ...κουτόφραγκους και την ελληνική κοινωνία ..!!

Αποφάσισε η κυβέρνηση και η «τρόικα» να περικόψει το επίδομα άδειας του καλοκαιριού , ε και?:Εμείς είμαστε πιο έξυπνοι .Η λύση είναι απλή

.... Ζητάμε να εξοφληθεί πρόωρα το επίδομα της καλοκαιρινής άδειας....!!!Ήδη δυο .... «γαλαζοστελέχη» που ήδη έχουν πάρει την ...άγουσα για τον Εισαγγελέα ,λόγω παράνομης πρόσληψης στην εν λόγω εταιρεία , ζήτησαν και πήραν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το επίδομα της καλοκαιρινής άδειας του 2010 .Έτσι .. «γλίτωσαν» τις περικοπές λογω του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης !! !Αντί λοιπόν να πάρουν 250 ευρώ ζήτησαν και πήραν πάνω από 3.000 ευρώ.

Το θέμα όμως δεν εξαντλείται εδώ είναι πιο περίπλοκο:

Γιατί ακόμα πληρώνονται και μάλιστα αδρά αυτά τα στελέχη όταν μάλιστα το πόρισμα των ελεγκτών της............
Δημόσιας Διοίκησης έχει ρητά αναφέρει την παράνομη πρόσληψη τους?

Γιατί ακόμα δεν έχει διορίσει Δ.Σ. ο υπουργός στην ΕΤΑ? Ακόμα .. «διοικεί» (τρόπος του λέγειν) ο εκλεκτός του άληστου μνήμης υπουργού κ. Μαρκόπουλου.

Γιατί υπάρχει μια ... «ομερτα» με διάφορους Διευθυντές της εταιρείας?? Τους έχει πληρώσει πολλές φορές και μάλιστα παράνομα..

Να θυμίσουμε? Ζήτησαν και έλαβαν ...bonus τον Οκτώβριο του 2009 –λίγο μετά τις εκλογές- για την αποτυχημένη χρόνια , ενώ η νεοεκλεγείσα τότε κυβέρνηση είχε αναγγείλει ότι παγώνουν όλα τα επιδόματα στα στελέχη των Εταιρειών.

Ζήτησαν και έλαβαν σαν αποζημίωση ολόκληρες τις μέρες της κανονικής του άδειας ενώ στην ουσία είχαν κάνει χρήση ολόκληρης της καλοκαιρινής τους άδειας.

Τους έκανε .. «δώρο» πολυδάπανο επαγγελματικό ταξίδι στην Ισπανία μεσουσης της οικονομικής κρίσης. Ευτυχώς όμως κάποιος τους ανέφερε στον πολιτικό προϊστάμενο και...τους γύρισαν πίσω από το αεροδρόμιο ...κυριολεκτικά!!!

Γιατί όλα αυτά?

Ας ελέγξει κάποιος ΟΛΕΣ τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2009 έως σήμερα!! Και όταν λεω ΟΛΕΣ εννοώ ΟΛΕΣ. !!(και τις τροποποιητικές)!!!

Οι άνθρωποι είναι εκτός από ανίκανοι και επικίνδυνοι.......Κάποτε πρέπει να σταματήσει η λογική της .. «αρπαχτης»...!!!